POKUŠALI DA UBIJU OCA RADE MANOJLOVIĆ! Pevačica otkrila JEZIVE detalje: Prevrnuli su mu automobil!

Autor:

Zabava

10.11.2022

11:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rada Manojlović se prisetila stravične situacije koju su preživeli na početku njene karijere ona i njen otac.

POKUŠALI DA UBIJU OCA RADE MANOJLOVIĆ! Pevačica otkrila JEZIVE detalje: Prevrnuli su mu automobil!

Foto: ATA Images

Pevačica Rada Manojlović se nikada nije stidela svog porekla, početaka i porodice. Dobro je poznato da je vezana za svog oca koji joj je bio najveća podrška u životu, te da mu mnogo i pomaže. Sagradila je kuću, kupila mu poljoprivredne mašine, brine o njegovom zdravlju...

Republika

Foto: N. Pančić

Rada Manojlović brine o ocu

Rada je svoje tinejdžerske godine provodila pevajući po slavljima, krštenjima, svadbama, rođendanima i ispraćajima, a poznato je da takvi nastupi mogu biti rizični, pa je tako jednom i njen otac umalo nastradao.

- Moj otac je bio žrtva tokom perioda kada je radio kao moj menažder. Nikada neću zaboraviti kada su pokušali da ga ubiju tako što su prevrnuli automobil u kome je spavao i isčupali mu volan. Prestravila sam se, ali na svu sreću izašao je nepovređen. Moj otac je izuzetno spretan i snalažljiv čovek, a i imali smo sreće - ispričala je jednom prilikom Rada za "Svet" i opisala da je i ona bila napadnuta:

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Otac Rade Manojlović

-Jednom je pijani gost sa repetiranim pištoljem upao pod šator u kom sam pevala i uzviknuo: Sve ću da vas pobijem. I to samo zato što pevač sa kojim sam tada radila nije znao da otpeva neku pesmu koju je ovaj tražio. Jedino što je tada učinilo da se osećam zaštićenom jeste upravo što je moj tata bio sa mnom. Inače, ne stidim se što sam pevala na takvim mestima. Na to sam izuzetno ponosna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading