TRANSFER KARIJERE: Reprezentativac Srbije pred odlaskom u Italiju!

Autor:

Sport

10.11.2022

12:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlične partije nisu prošle neopaženo.

TRANSFER KARIJERE: Reprezentativac Srbije pred odlaskom u Italiju!

Foto: Starsport

Strahinja Eraković i Petar Ratkov

Petar Ratkov, mladi fudbaler TSC-a iz Bačke Topole, nalazi se pred transferom u Seriju A, saznaje "Maxbet Sport".

Mladi fudbaler je prošao radar Specije, a zatim i Empolija. Već nekoliko puta su ispratili napadača koji može da igra i na krilnoj poziciji, a poklopilo se da na novom snimanju postigne pogodak protiv Partizana, utakmici koju je TSC izgubio na svom terenu, rezultatom 3:2.

Foto: Starsport

Ratkov ove sezone igra vrlo dobro za TSC

Kroz mlađe kategorje u Bačkoj Topoli se probijao do glavne scene. Mic po mic kao bonus igrač je došao do važne uloge u ekipi TSC i omladinskoj selekciji Srbije.

Napadač “plavih” je postao član mlade reprezentacije Srbije, a na debiju je postigao pogodak protov selekcije Bugarske u Sofiji. Prošao je ispod radara velikih klubova, ali je uspeo da se izbori za status kod trenere Nikole Lazetića. Ono što je posebno bitno italijanskim timovima je da Ratkov, pored srpskog, ima i hrvatski pasoš, što je prednost da ne zauzima mesto stranca u Evropi.

Ratkov ove sezone igra standardno i na 18 utakmica je postigao četiri gola i upisao je dve asistencije. Posebno je impresivan u poslednje vreme, pošto je na poslednja tri odigrana meča postigao dva pogotka. Pored Partizana, zatresao je i mrežu Čukaričkog.

Za momka rođenog 2003. godine lep učinak. Uskoro se mogu očekivati konkretni potezi ekipa iz inostranstva, ali sve je u rukama TSC-a. Ugovor sa napadačem je potpisan do juna 2024. godine.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading