NEĆU DA SE KRIJEM! DOK SAM ŽIV... Predsednik Vučić uputio snažnu poruku narodu!

Autor:

Vesti

10.11.2022

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vučić je istu poruku je poslao i tokom obraćanja nakon dodele odlikovanja srpskim herojima.

NEĆU DA SE KRIJEM! DOK SAM ŽIV... Predsednik Vučić uputio snažnu poruku narodu!

Foto: Tanjug/T. Radovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je na zvaničnom Instagram nalogu Srpske napredne stranke objavio snažnu poruku za građane naše zemlje.

- Dok sam živ, ići ću u svoj narod. Da se krijem od naroda neću! - naveo je Vučić.

Ovu istu poruku je poslao i tokom obraćanja nakon dodele odlikovanja srpskim herojima Nenadu Đuriću i Aleksandru Filipoviću.

 

 

Vučićeve reči koje je uputio narodu još jače su odjeknule jer je prethodnog dana govorio o planovima kriminalne grupe Belivuk-Miljković da izvrše atentat na njega.

Svedok saradnik Srđan Lalić u utorak je potvrdio da je šef kavčana Radoje Zvicer platio pet miliona evra za ubistvo predsednika Srbije. 

Lalić je otkrio da je postojao dogovor da se izazove politička nestabilnost i da je Vučić bio glavna smetnja nakon što je proglasio rat mafiji i kriminalu.

Foto: Printskrin: TV Pink

Aleksandar Vučić, predsednik Republike Srbije

Vučić je juče govorio o iskazu Lalića, kao i o tome šta sve njegova porodica trpi godinama unazad.

- Niko od vas to nije doživeo, doživela je moja porodica. Sve se pokazalo kao laž, sudski presuđeno. Niko nije rekao izvinite. Ritopek je jedino naselje u Beogradu u kojem nikada nisam bio. Nisu naše službe mogle da izmišljaju nešto. Pojaviće se novi podaci, imamo nove pakete skinute s telefona. Sad imamo potvrde, znamo ko je sve u tim pričama učestvovao, znamo ko su lica koja je trebalo da učestvuju u izvršenju - rekao je Vučić.

Republika

Foto: MUP Srbije, /Tanjug/S.AĆIMOVIĆ, Pixabay

Lalić otkrio da je Zvicer dao pare za atentat na Vučić

On je govorio i o otvaranju spomenika Stefanu Nemanji, kada je kriminalni klan planirao da izvrši atentat, ali je naša služba to osujetila. 

- Okrenuo sam se prema Vulinu, rekao sam mu, šta ti je šta se ti treseš od straha. U šali, nije se on tresao, nego je odgovoran čovek. Nisam hteo ni pancir da nosim jer sam rekao da nikada neću u svooj zemlji da nosim pancir. Ako smo zemlju doveli dotle da kriminalci hoće da ubiju šefa države, onda to govori o nama. Mafiju pobeđujemo, glavu smo odsekli, ali ima još raznih nervnih završetaka, i to ćemo morati u narednom periodu da rešavamo - istakao je predsednik Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading