"BUDITE SIGURNI U JEDNO!" Predsednik Vučić poslao snažnu poruku srpskom policajcu Nenadu Đuriću - ovo je prava podrška!

Autor: Republika

Vesti

04.11.2022

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Vučić je danas pozvao Nenada Đurića da mu pruži ohrabrenje i podršku i poručio mu veoma bitnu stvar.

"BUDITE SIGURNI U JEDNO!" Predsednik Vučić poslao snažnu poruku srpskom policajcu Nenadu Đuriću - ovo je prava podrška!

Foto: kosovo online, TANJUG/ RADE PRELIC/ bs

Aleksandar Vučić, Nenad Đurić

Policajac Nenad Đurić koga je Aljbin Kurti suspendovao sa mesta komandanta Regionalnog direktorata policije Sever, otkrio je danas da je najveću podršku uz svoj narod, prijatelje, porodicu i kolege, dobio i od predsednika Aleksandra Vučića.

- Želim da se zahvalim svima koji mi daju podršku, mojoj porodici, kolegama i prijateljima, mojoj državi Srbiji i predsedniku Aleksandru Vučiću. I to mi daje snagu da sve ovo izdržim - rekao je Đurić medijima. 

Kako se saznaje, Vučić je danas pozvao Đurića da mu pruži ohrabrenje i podršku i preneo mu je jasnu poruku da je država Srbija uz njega.

- Vama se danas diči svaki čestiti Srbin i država Srbija će biti uz vas, budite sigurni da niste sami - preneo je Vučić Đuriću, pišu Novosti.

Da podsetimo, tenzije na Kosovu i Metohiji su eskalirale nakon smene komandira Regionalnog policijskog direktorata Sever Nenada Đurića, što je kap koja je prelila čašu kada je u pitanju teror Albanaca nad Srbima na KiM.

Situacija na Kosovu i Metohiji eskalira, a za to je odgovoran jedan čovek: Aljbin Kurti. Brutalno gažnje dijaloga, zanemarivanje formiranja Zajednice srpskih opština i zadavanje smrtonosnog udarca Briselskom sporazumu ono je što se dovodi u vezu sa premijerom privremenih prištinskih institucija.

Nemar koji pokazuje prema svakom vidu sporazuma jasan je dokaz da ga je briga za mir, stabilnost i bilo kakav dogovor ili kompromisno rešenje.

Predsedik Vučić je obavestio građane Srbije da je narednih 72 sata krucijalno kada je u pitanju situacija na Kosovu i Metohiji.

Vlada Srbije održaće sutra sednicu na kojoj će Vučić podneti izveštaj o razgovorima sa predstavnicima Srba sa KiM, koji su najavili povlačenje iz svih prištinskih institucija zbog poslednjih poteza premijera privremenih prištinskih institucija Aljbina Kurtija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading