TAJKUNSKI MEDIJI DEMANTOVALI SAMI SEBE: Godinama tvrdili da Vučić diže tenziju oko situacije na KiM - a šta sad rade?! (FOTO)

Autor: Republika

Vesti

04.11.2022

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavna vest na portalu NovaS je - "Tenzije na Kosovu se mogu seći nožem...", čime tajunski mediji demantuju sami sebe i tvrdnje da "Vučić drami".

TAJKUNSKI MEDIJI DEMANTOVALI SAMI SEBE: Godinama tvrdili da Vučić diže tenziju oko situacije na KiM - a šta sad rade?! (FOTO)

Foto: TANJUG/ RADE PRELIC/ bs, Printscreen

Takunski mediji protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića

Tajkunski mediji godinama vode kampanju protiv politike predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića u vezi Kosova i Metohije, te svaku promenu situacije u pokrajini koja izaziva strah kod ljudi karakterišu kao bespotrebno dizanje tenzija.

Nikom nije promaklo da su na pojedinim portalima i u novinama objavljivani naslovi i komentari kada je u pitnju situacija na Kosovu u ovom duhu, te smo mogli pročitati - “Ma, Vučić drami”, “Vučiću, zašto dižeš migove”, “Vučić preteruje” i slično.

Nakon ovakve politike poslovanja tajkunskih medija postavljene tako da se unize odluke predsednika Republike Srbije, kao i korišćenje svake prilike da se Vučić postavi "kao krivac", danas je osvanuo naslov glavne vesti na portalu NovaS - "Tenzije na Kosovu se mogu seći nožem..."

Foto: printscreen/novaS

Tajkunski mediji demantovali sami sebe

Dakle, konačno su sami sebe demantovali i po ovoj temi!

Kako se može zaključiti, nije Vučić kriv što vidi dalje, što ozbiljno promišlja, već su krivi oni koji su u stanju da pogaze svoju sopstvenu državu radi očuvanja vlastitog biznisa.

Da podsetimo, predsednik Vučić je obavestio danas građane da nas u naredna 72 sata očekuje najteže vreme u poslednjih 10 godina što se tiče KiM.

To su sada priznali i tajkunski mediji.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je nakon celovečernjih konsultacija sa kosovskim Srbima najavio za večeras i sutra niz sastanaka sa stranim zvaničnicima i amasadorima, hitan sastanak Vlade Srbije ali i razgovor sa Patrijarhom Porfirijem i predstavnicima SPC. 

Nove tenzije na Kosovu i Metohiji je izazvala smena komandira Regionalnog policijskog direktorata Sever Nenada Đurića, što je kap koja je prelila čašu kada je u pitanju teror Albanaca nad Srbima na KiM.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

 BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading