OTKRIVENI DETALJI VENČANJA ZDRAVKA ČOLIĆA! Pevač priznao: Svi su mislili da je skrivena kamera!

Autor:

Zabava

10.11.2022

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zdravko Čolić progovorio je o najvažnijem danu u životu.

OTKRIVENI DETALJI VENČANJA ZDRAVKA ČOLIĆA! Pevač priznao: Svi su mislili da je skrivena kamera!

Foto: ATA Images

Pevač Zdravko Čolić bio je san mnogih žena, ali je samo jedna uspela da mu ukrade srce za zauvek. Sa suprugom Aleksandrom preko dvadeset godina je u srećnom braku iz kog imaju dve ćerke, Unu i Laru. Ipak, njihovo venčanje je ostalo nepoznanica javnosti, sve donedavno kada se sam Čola prisetio svadbenog dana.

- Nas dvoje smo se venčali potpuno spontano na Prvi maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo dža ili bu. Da bi veza ili brak trajali, moraju da postoje poštovanje i prijateljstvo - prisetio se legendarni pevač jednom prilikom za Stori i istakao da je venčanje bio jedan od najlepših dana u njegovom životu.

Republika

Foto: ATA Images

Zdravko Čolić se venčao za Prvi maj

- Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu pa smo nastavili da se viđamo, a s vremenom smo počeli vezu. Osvojila me je svojom jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine moje brige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading