TERAO IH DA SKINU DONJI VEŠ I IDU GOLI ŠKOLOM! Jezivi detalji nasilja u Vranju!

Autor:

Hronika

10.11.2022

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Terao ih je i da se skinu!

TERAO IH DA SKINU DONJI VEŠ I IDU GOLI ŠKOLOM! Jezivi detalji nasilja u Vranju!

Foto: pixabay.com

Slučaj stravičnog zlostavljanja u Poljoprivredno - veterinarskoj školi "Stevan Sinđelić" u Vranju otkriven je nakon što je policiji stigla prijava da Đorđe J. učenik četvrtog razreda sa još jednim maloletnim licem napao učenike prvog razreda M.N. i S.J. rođene 2007. godine, saznaje "Blic".

Kako je za "Blic" rečeno u Osnovnom javnom tužilaštvu u Vranju, nasilje se dogodilo na taj način što je nakon što je maloletnik oštećene udarao rukama Đorđe J. zadao nekoliko udaraca rukom u predelu lica oštećenima, a zatim tražio od oštećenih da spuste pantalone i donji veš i tako nagi šetaju po učionici dok ih je on sa maloletnim licem snimao mobinim telefonom.

- Naloženo je prkupljanje potrebnih obaveštenja, takođe da se obavi razgovor sa oštećenima, očevicima događaja, nabavi medicinska dokumentacija za oštećene i podnese krivična prijava protiv Đorđa J. zbog krivičnog dela zlostavljanje i mučenje - rečeno je za "Blic" u Tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading