POZNATA GLUMICA ŽESTOKO OSUDILA BIVŠU KOLEGINICU: Ne treba mi TVOJA ljubav, ti si jedan LICEMER!

Autor:

Zabava

13.12.2021

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon premijere "Seks i grad", fanovi su odlepili jer se famozna Samanta ne pojavljuje u seriji, a sada je glumica Kim Katral obistinila zašto.

POZNATA GLUMICA ŽESTOKO OSUDILA BIVŠU KOLEGINICU: Ne treba mi TVOJA ljubav, ti si jedan LICEMER!

Foto: youtube.com

Samo par dana je prošlo od premijere prve epizode serije "Seks i grad". Serija je završena sa snimanjem 2004. godine a ove godine su okupili glumice kako bi snimile nastavak ove kultne serije, ali bez jedne glumice.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

 

Kim Katral je tumačila ulogu slobodnoumne Samante Džouns, a u rimejku je rešila da ipak ne glumi. Glumica trenutno živi i uživa u Rimu, u Italiji.

Fanovi su razočarani što će Seks i grad biti bez svoje omiljene glumice, a američki mediji pišu da je Kim preko svog Tviter naloga lajkovala par ovakvih objava.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

 

- Kim Katral se nije vratila u SATC jer njena karijera konačno kreće uzlazno - glasio je jedan tvit a drugi fan je dodao kao odgovor "I baš tako… Ja samo želim da gledam bilo šta u čemu je @KimCattrall. Ovo je tvit zahvalnosti Kim" .

Kim je odbila da se vrati kao Samanta zbog svađe sa koleginicom Sarom Džesikom Parker koja glumi famoznu Keri Bredšo. Njih dve su dugi niz godina krile i demantovale ove navode, sve dok Kim nije rešila da javno prozove Saru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

 

2018. godine, nakon smrti Kimovog oca, glumica je optužila Saru da je iskoristila tragediju njene porodice.

- Ne treba mi tvoja ljubav ili podrška u ovom tragičnom trenutku @sarahjessicaparker. Moja mama me danas pitala ‘Kada će te ta @sarahjessicaparker, ta licemerka, ostaviti na miru?’ Tvoje kontinuirano pružanje ruke je bolan podsetnik koliko si zaista bili okrutna i tada i sada - podelila je na Instagramu, prenosi Espreso.rs.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall)

 

Scenaristi su njeno odsustvo objasnili tako što su rekli da ju je Keri odbacila kao svog publicistu, pa je Samanta rešila da se preseli u Londom i zaboravi na drugarice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading