BIVŠA DEVOJKA BANETA TRIFUNOVIĆA PREŽIVELA PORODIČNU TRAGEDIJU: Majka joj UMRLA, a otac je napravio SRAMAN POTEZ!

Autor:

Zabava

13.12.2021

10:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aida Alilović se zbog ljubavi odrekla svega, preselila u drugu državu, a onda su je zadesile tri tragedije.

BIVŠA DEVOJKA BANETA TRIFUNOVIĆA PREŽIVELA PORODIČNU TRAGEDIJU: Majka joj UMRLA, a otac je napravio SRAMAN POTEZ!

Foto: printscreen

Aida Alilović

Aida Alilović, bivša devojka Baneta Trifunovića, se zbog ljubavi odrekla od života, preselila iz Bosne za Srbiju, a onda je veza pukla od čega se voditeljka nije oporavila dugo vremena. Iako je Aida danas srećno udata, ne krije da je raskid sa Banetom doneo bolne trenutke.

 

 

Aida i Bane su se upoznali na festivalu filma u Sarajevu gde su u+i započeli svoju vezu. Ubrzo je voditeljka spakovala ceo život u kofere i preselila se u Beograd kako bi započela zajednički život sa dramskim umetnikom sa kojim je planirala brak i porodicu. Nedugo zatim počeli su da se pojavljuju naslovi u medijima da su se oni rastali, što su tada demantovali. Samo par meseci kasnije su otkrili da je došlo do kraja ljubavi.

 

 

Bane je odlučio da stavi tačku na dugogodišnju vezu, a Aida mesecima nije mogla da se oporavi sve dok nije upoznala sadašnjeg supruga snoubordera Nedeljka Jokanovića sa kojim ima ćerku Rimu.

Međutim, kako Mondo.rs prenosi ovo nije najgora stvar koja se desila voditeljki.

 

 

Kada je Rima imala samo sva meseca, Aidi je preminula majka, a nakon tri meseca od sahrane doživela je još jednu porodičnu tragediju.

- Krajem jula 2016. godine postala sam mama. Tačno dva meseca kasnije bila sam na sahrani mojoj mami. Tri meseca posle otac me se odrekao. U tom emotivnom rolerkosteru shvatila sam da su radost i bol istog intenziteta, a da od nas zavisi za šta ćemo se odlučiti - rekla je voditeljka jednom prilikom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading