IMA NEKA TAJNA VEZA: Lepa Brena KRILA momka, a SADA je OTKRIVENO ko je misteriozni muzičar!

Autor:

Zabava

13.12.2021

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena je pre Slobodana Živojinovića bila jedna od najpoželjnijih dama, a šuška se da joj baš on ukrao srce.

IMA NEKA TAJNA VEZA: Lepa Brena KRILA momka, a SADA je OTKRIVENO ko je misteriozni muzičar!

Foto: Printscreen

I dan danas je najveća misterija ostao ljubavni život Lepe Brene. Šuškalo se osamdesetih godina da je tada najveća jugoslovenka zvezda Lepa Brena bila u tajnoj vezi sa Goranom Bregovićem

Republika

Foto: ST/P.Divac

Lepa Brena

 

Iako su oboje privatni život krili kao zmija noge, po novinama su se pojavila zajedničke slike koje mogu da se protumače na raznorazne načine, ali i kao čisto prijateljstvo. Zagrebački „Jutarnji list“ je prošle godine objavio fotografiju iz 1984. godine, koja je nestala na izolovanom ostru Šćedro a Brena i Brega su bili nasmejani i opušteni na slici.

Republika

Foto: ST/D.Kadić

Goran Bregović

 

Javnost ih je videla na jahti, pa su tako svi naslovi u medijima bili upravo oko njih dvoje. Brenine komšije su tada pričale da su često viđale čoveka koja likom podseća na Gorana, a zanimljivo je da je uvek dolazio sa punim rukama cveća i poklona.

Danas su njih dvoje u odličnim odnosima. Brena se pre tri decenije udala za Slobodana Bobu Živojinovića, a Brega je 1993. godine u Parizu oženio svoju izabranicu Dženani Sudžuki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading