RAZOČARANJE NA TELEVIZIJI KOJA PODRŽAVA ĐILASA: Nevena Madžarević provocirala sagovornika, on joj na kraju održao profesionalno predavanje! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.12.2021

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na opozicionoj televiziji Nova S novinarka Nevena Madžarević pokušala je da isprovocira Milana Božovića iz Komiteta za bezbednost saobraćaja da su putevi u Strbiji i glavnom gradu potpuno neprohodni, ali joj je on na kraju održao profesionalno predavanje.

RAZOČARANJE NA TELEVIZIJI KOJA PODRŽAVA ĐILASA: Nevena Madžarević provocirala sagovornika, on joj na kraju održao profesionalno predavanje! (VIDEO)

Foto: Printsctreen

Novinarka televizije koja podržava Dragana Đilasa pokušala je u više navrata da isprovocira sagovornika Milana Božovića da su putevi u Srbiji i glavnom gradu neprohodni, ali ju je profesionalac iz Komiteta za bezbednost saobraćaja potpuno demantovao odgovorima. 

 

Novinarka ove televizije bliske opoziciji je toliko insistriala da je sve katastrofa, da je iznervirala svog sagovornika koji je morao da joj održi profesionalno predavanje.

 

Na seriju provokativnih pitanja kako su gradovi u Srbiji bili neprohodni, Božović je dao jasan odgovor.

- Nije baš bilo toliko neprohodno. Sneg koji je pao bio je težak i mokar, koji je sam po sebi otežavao destabilizaciju, kretanje i čišćenje. Retko koja država može sa ovakvim padavinama, u prvim satima potpuno da očisti grad. Ja sam imao priliku da rukovodim u nekom gradu, morao sam da donosim odluku da moram da obustavim autobuski prevoz, jer u roku od 15 minuta vetar nanese toliko snega da je nemoguće obaviti saobraćaj. Da rezervišete mehanizaciju na tom delu puta za tih 15 minuta, a da sve ostalo ostane neraskrčeno je potpuno neizvodljivo.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lidija

13.12.2021 14:05

Voditeljka kulturno postavljala normalna pitanja koja interesuju običnog čoveka, gospodin odgovarao i objašnjavao vrlo kulturno, smireno i stručno.