LICEMERNI ĐILAS POKAZAO DA GA SAMO INTERES ZANIMA! Tajkun protestuje protiv Rio Tinta, hoće on da odredi ko će da iskopava litijum!

Autor: Republika

Vesti

09.12.2021

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Stranke Slobode i pravde Dragan Đilas istakao je da je protiv Rio Tinta, ali da se zalaže za iskopavanje litijuma i još jednom pokazao da mu je lični interes najbitniji.

LICEMERNI ĐILAS POKAZAO DA GA SAMO INTERES ZANIMA! Tajkun protestuje protiv Rio Tinta, hoće on da odredi ko će da iskopava litijum!

Foto: Tanjug

Dragan Đilas odavno je poznat po bahatom ponašanju

Samoproklamovani lider opozicije Dragan Đilas odavno ne krije da jedino što ga zanima su njegovi puni dđepovi i računi u bankama u inostranstvu.

Tako je tajkun bez imalo stida i srama poručio da se zalaže za iskopavanje litijuma u Srbiji, ali da je protiv Rio Tinta. 

Ovo je samo još jedan dokaz koliki je licemer Đilas, jer je njegova želja zapravo da on odredi ko će iskopavati litijum, a to bi po njegovim standardima najverovatnije bio onaj ko mu da najveći procenat. Jer to je sistem po kom Đilas funkcioniše.

- Ja i dalje mislim da će jednog dana litijum biti šansa za Srbiju, kao što će biti šansa za Nemačku i za mnoge druge države koje imaju jadarit, kada i ukoliko se usavrši način eksploatacije koji neće ugroziti životnu sredinu - rekao je Đilas za opozicioni nedeljnik NIN.

To je isti onaj Đilas koji se 2017. zalagao za rudnik litijuma a njegova tadašnja stranka (DS) potpisala sijaset ugovora sa Rio Tintom, i to: 2004, 2005, 2007, 2008, 2009 i 2012.

Inače, javna je tajna da upravo ovaj tajkun stoji iza protesta koji su se prethodne dve subote održavali u Beogradu i u još nekoliko gradova u Srbiji, a sve pod izgovorom brige o ekologiji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
MrKamenjarac

09.12.2021 08:05

...ovo DJUBRE trbalo bi samo lopatom tuci.....izrod....

MrKamenjarac

09.12.2021 08:11

...DJILASA bi trebalo kao CAUCESKUA uza zid......i mir u drzavi;pa bi sledbenici razmislili daljne poteze...a sekretarku Marinku u Avganistan pa da vidimo jeli bi tamo zvalavila po citav dan.....

Mickey

09.12.2021 08:16

Rešenje jednostavno: Nema iskopavanja litijuma!!!

Николина

09.12.2021 08:34

То што Ђилас прича нема везе с везом. један једно, други дан друго...