GLUMICA SERIJE SEKS I GRAD NA METI NEGATIVNIH KOMENTARA: Nekada je mamila UZDAHE, a pogledajte sada kako izgleda! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.12.2021

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica je važila za najzogniju i najlepšu poznatu damu, a sada je skroz promenila lični opis.

GLUMICA SERIJE SEKS I GRAD NA METI NEGATIVNIH KOMENTARA: Nekada je mamila UZDAHE, a pogledajte sada kako izgleda! (FOTO)

Foto: printscreen

Kim Katral (65) izgleda neprepoznatljivo u novom trejleru za seriju "Kako sam upoznala vašeg oca". Glumica je poznata po ulozi Samante u hit seriji "Seks i grad", a odbila je da se vrati u nastavak ove serije zbog svađe sa koleginicom Sarom Džesikom Parker.

Republika

Foto: printscreen

Kim Katral mlada

 

"Kako sam upoznala vašeg oca" je spinof na seriju "Kako sam upoznao vašu majku" koje je bila emitovana od 2005. do 2014. godine, a sada su producenti obrnuli uloge, pa je tako ulogu majke dobila baš Kim.

Kim će glumiti rame uz rame sa prelepom Hilari Daf koja će tumačiti mladu verziju Sofije, tačnije Kim.

Republika

Foto: printscreen

Kim Katral sada

 

Katral je odbila da se vrati na nastavak serije "Seks i grad", a ovo je potvrdio i jedan od producenata serije.

- Ovo više nije priča o mladim devojkama u svojim 30-tim godinama, već prati živote žena u njihovim 50-tim godinama, i njihove probleme koje donose ove godine. U pravom životu ljudi dolaze i odlaze iz vaših života, pa sam smatrao da treba da ubacimo i krah jednog prijateljstva. Trudimo se da održimo realnost serije pa tako prijatelji koji ste imali u 30-im ne znači da će biti tu i u 50-tim - izjavio je producent, a piše The Sun.

 

 

Nakon izbačenog trejlera za "Kako sam upoznala vašeg oca", fanovi su mogli da primete da je glumica imala par estetskih korekcija pa je tako nisu štedeli u komentarima.

"Nemam reči za njeno lice, upropastila ga je" "Šta je bre uradila ovo sa licem?" "Izgleda kao karikatura" - ovo su bili samo neki od komentara na glumičin izgled.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading