ALKOHOLIČARKA SI, DEBELA SI, MRŠAVA SI... ANA NIKOLIĆ NA UDARU: Nazivaju me NARKOMANKOM, čak sam i ROĐENU BABU BLOKIRALA!

Autor:

Zabava

18.12.2021

11:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Nikolić progovorila je o nasilju koje redovno doživljava na društvenim mrežama.

ALKOHOLIČARKA SI, DEBELA SI, MRŠAVA SI... ANA NIKOLIĆ NA UDARU: Nazivaju me NARKOMANKOM, čak sam i ROĐENU BABU BLOKIRALA!

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić je neko ko dobija dosta negativnih komentara što na društvenim mrežama, tako i na telefonu. Pevačica ne krije da je u stanju da satima sedi za malim ekranom i da odgovara pratiocima na ružne komentare u kojima je vređaju.

 

- Ne dozvoljavam da me iko zlostavlja! U stanju sam da se svađam po tri sata sa hejterima - rekla je Ana za Informer, a prenosi Alo.rs i dodala:

- Svesna sam da je to besmisleno jer ni ne znam ko je zapravo osoba iza profila na društvenoj mreži, ali ne mogu da pustim da me neko vređa i naziva narkomankom. Dobijem ospice kada neko pomene drogu! 

 

- Uglavnom mi pišu 'ti si alkoholičarka', 'debela si', 'mršava si'... kada neko pretera blokiram ga. Čak sam i moju baku od 76 godina blokirala na mobilnom telefonu jer je bila bezobrazna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Lena

20.12.2021 19:13

Opusteno, za dobrim konjem se prasina dize. Volim sebe najvise na svetu.