KOMŠIJE TANJE SAVIĆ RAZVEZALE JEZIK O PEVAČICI: U cik ZORE joj dolazi ovaj MUŠKARAC, a najviše se žali na OVO!

Autor:

Zabava

18.12.2021

11:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko vas ne poznaje toliko dobro kao komšija, pa su tako susedi od Tanje Savić progovorile o njenoj vezi sa Draškom Stanivukovićem.

KOMŠIJE TANJE SAVIĆ RAZVEZALE JEZIK O PEVAČICI: U cik ZORE joj dolazi ovaj MUŠKARAC, a najviše se žali na OVO!

Foto: instagram.com

Tanja Savić pevačica

Tanja Savić živi u Smederevu, a sada su se oglasile njene komšije koje su otkrile kakvog je raspoloženja pevačica u proteklih par nedelja, nkon što je javno priznala da je u vezi sa Draškom Stanivukovićem.

- Tanja blista od kada je u vezi sa Draškom. Uvek je nasmejana, raspoložena i ljubazna. Barem jednom nedeljno Draškovi asistenti dolaze i ostavljaju Tanji velike bukete cveća ispred ulaza. Vi ne znate kakvi su to aranžmani. Ja tako nešto nikada ni od muža nisam dobila, a kamoli od dečka. Pretpostavljam da srečno reaguje kada ugleda takve bukete - priča komšinica iz zgrade za Blic.rs a prenosi Kurir.rs.

Žena koja živi u Tanjinoj zgradi dodajeda je višala Draška u cik zore ispred zgrade. 

- Viđala sam nekoliko puta Stanivukovića kako dolazi kod nje u zgradu. Obično to bude u cik zore i često ima neku kapuljaču ili kapu, kako ga ne bismo prepoznali. Međutim, odaje ga skupoceni automobil, jer retko ko u ovom kraju može da priušti sebi takvo vozilo. Lep su par i srećna sam zbog njih. Ne znam samo šta je problem da ozvaniče tu vezu? Kao da je to nešto ružno, treba da izadu u javnosti priznaju svoje emocije – govori gospođa iz Tanjine ulice.

Čak su progovorile i radnic obližnjeg marketa koji pevačica često posećuje, a otkrile su da je Tanja kao kupac prijatna, međutim kažu da se stalno žali na bivšeg supruga i decu.

- Tanja uvek dolazi u opuštenom izdanju, nikada se ne sreduje za prodavnicu. Kupi osnovne namirnice, a najčešće se nama na kasi požali na bivšeg supruga Dušana. Danima zbog njega pati, jer na sve načine pokušava da je uništi. Ume da bude oštra i prema sinovima, požalila nam se jednom prilikom kako mora čvrsto da ih vaspitava kako ne bi bili bezobrazni i nadmeni kao njihov otac. Sve u svemu, nije njoj lako, ne bih joj bila u koži - zaključuje žena iz marketa.

Komšinica takođe ističe da Tanjina majka ne dolazi u njen stan, koji je pevačica kupila nakon što je neko vreme živela u porodičnoj kući u Radincima.

- Ne viđamo Tanjinu majku. Koliko ja znam nijednom nije bila u novom stanu od kad se Tanja preselila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (5)

Loading
Ajduk

18.12.2021 11:39

Tanja je retko kada u stanu. Ko joj decu čuva i vaspitava?

Odgovori 22 4
Nevenka,

18.12.2021 14:03

Drage moje ,sve u svoje vreme,da vam muz nekim slucajem donese neki aranzmane nedao bog slican ovom,bilo bi TU mnogo piranja za vas,zato neka uzivaju mladi dok I'm zivot pruza,dovoljno je primala zivotnih samara, bravo Drasko,mogla bi jos stosta,ali malo je prostora.baka

Odgovori 3 15
Kosa

18.12.2021 14:31

@Nevenka, - Prolupala baka, kao starica svaka.

Odgovori 10 3
ALAPACE

18.12.2021 19:31

@Nevenka, - kod nas svaka raspustenica uhvati po jednog neozenjenog koji cak ima stalnu vezu i pokvari sve planove postenih devojaka. A placu kad ih ostavi muz. Primera koliko hocete. Nek uziva ali ne u tudjoj nesreci. Baba prolupala.