SVE SRPKINJE SU GA OBOŽAVALE, A SADA JOŠ BOLJE IZGLEDA: Hektor je bio ZAVODNIK, ušao je u petu deceniju i još uvek je sa njom u vezi (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

06.11.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek je u top formi!

SVE SRPKINJE SU GA OBOŽAVALE, A SADA JOŠ BOLJE IZGLEDA: Hektor je bio ZAVODNIK, ušao je u petu deceniju i još uvek je sa njom u vezi (FOTO)

Foto: Izvor: Instagram/ sebastianrulli

Slavni španski glumac Sebastijan Rulji odigrao je mnogobrojne uloge tokom svoje glumačke karijere, ali jedna mu je obeležila život. Nakon serija sa koleginicom sa kojom je snimao vrele scene stupio je u ljubavnu vezu, a oni su i danas zajedno, tačno deset godina. Reč je o lepoj glumci Anđelik Bojer (34). 

Oni su čak tri puta glumili par u španskim serijama,često odlazili pred oltar, ali se u stvarnosti to još uvek nije dogodilo. Pre šest godina par je izjavio da im beba nije prioritet, a Sebastijan već ima sina.

Foto: Izvor: Instagram/ sebastianrulli

Glumac Sebastijan Rulji sa devojkom Anđelik

Sebastijan Rulji prvenstveno će ostati upamćen prema ulozi u seriji "Rubi", gde je tumačio ulogu Hektora, zatim i "Teresa" koja ima sličnu radnju, a ne zaostaje ni projekat "Tri Ane". Publika ga pamti kao zavodnika, a on fotografijama pokazuje da mu godine ne mogu ništa. Savršeno izvajano telo pokazuje na društvenim mrežama, a nekada pozira i sa svojom partnerkom. Reklo bi se da je njihova ljubav još uvek skladna.

 - Uz njega sam naučila šta znači sreća, ali i kako da prihvatim mnogo mirniji i staloženiji način života. On je bio pozitivna struja koja me je u pravom trenutku, kad sam proživljavala teške trenutke u životu, izvela na pravi put - ističe Anđelik, i dodaje da ne postoji stvar na atraktivnom glumcu u koju nije ludo zaljubljena.

 

 

- Oduvek sam se divila njegovoj unutrašnjoj lepoti. Čak i više nego onoj fizičkoj. Naravno, volim njegov osmeh, pravu mušku bradu i bujnu kosu, njegove ruke i zgodno telo. Ipak, daleko više cenim Sebastijanov karakter. Sigurnost i samopouzdanje kojim odiše i koje uliva i meni - rekla je ona jednom.

Kako stvari stoje par bi mogao da zaigra i u četvrtoj po redu telenoveli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading