ZVEZDA SERIJE "KAD LIŠĆE PADA" UHVAĆENA U KREVETU SA SVEKROM: Poznati muzičar nije mogao da joj oprosti, evo šta su radili kada ih je pronašao

Autor: N. J.

Lifestyle

05.11.2022

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gokče Bahadir kao da živi seriju.

ZVEZDA SERIJE "KAD LIŠĆE PADA" UHVAĆENA U KREVETU SA SVEKROM: Poznati muzičar nije mogao da joj oprosti, evo šta su radili kada ih je pronašao

Foto: Izvor: Printscreen/YouTube/ djeeeeeeeeeeeeeee

Gokče Bahadir je turska glumica obožavana kroz ulogu u seriji "Kad lišće pada", gde je tumačila ulogu Lejle kojoj je sestra "ukrala" muža. Da se pomalo drama prenela i na privatni život govori u prilog priča da je suprug zatekao sa svekrom u krevetu.

Inače, Gokče se udala za Emira Ersoja, još početkom ove godine. Lepoj glumici je to drugi po redu brak i za sada žive mirnim i skladnim životom. Emir je uspešan muzičar, a ni ona ne zaostaje jer se može pohvaliti brojnim ostvarenjima u glumačkim projektima. Naime, Gokče je do sada igrala u čak 22 projekta.

Foto: Izvor: Printscreen/Instagram/gokce.bhdr

Gokče pozira u kupaćem na plaži

Ovako je sve počelo

Zapravo priča počinje devet godina ranije, kada je stupila u brak sa svojim prvim suprugom, Alijem. Samo sedam meseci nakon što su se venčali, njihovoj bračnoj sreći došao je kraj. Izvori bliski glumci naveli su da je razlog nešto što niko nije ni mogao da zamisli. Ali je navodno uhvatio svoju suprugu sa ocem  Kemalom Sunalom.

- Kemal je bio poznat kao veliki plejboj, a njegovim čarima nije mogla da odoli ni Gokče. Njih su se dvoje upustili u aferu svega nekoliko dana nakon što joj je službeno postao svekar. Među njima je dugo postojala fatalna privlačnost, a nju nije mogla sprečiti ni činjenica što je Kemal stariji od nje 30 godina i što je otac njenog supruga - otkrio je izvor blizak glumici.

Ali ih je uhvatio zajedno

Prema pisanju turskih medija, Ali se vratio kući dva dana ranije jer je želeo da je iznenadi, ali je ipak on bio iznenđen. Prvo jer je video očev automobil u njihovom dvorištu, a potom je usledio još veći šok kada ih je zatekao nage u dnevnom boravku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vesna

06.11.2022 11:46

To bi mozda i bila istina, da Kemal Sunar nije preminuo 11 godina pre nego su se Ali i ona venčali...