BILA JE NAJLEPŠA GLUMICA U JUGOSLAVIJI: Đina iz "Srećnih ljudi" danas je zgodna plavuša, nećete je prepoznati! (FOTO)

Autor: N.J.

Lifestyle

31.10.2022

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jugoslava Drašković mnogo se promenila.

BILA JE NAJLEPŠA GLUMICA U JUGOSLAVIJI: Đina iz "Srećnih ljudi" danas je zgodna plavuša, nećete je prepoznati! (FOTO)

Foto: Izvor: Printscreen

Glumica Jugoslava Drašković danas je prelepa plavuša, a nakon pauze ponovo je na malim ekranima. Dve Đine Golubović koje smo mogli da vidimo u seriji “Srećni ljudi”, jednu ulogu tumačila je Dubravka Mijatović, a drugu upravo Jugoslava Drašković. Ona je ostala upamćena zahvaljujući ovoj ulozi, a danas je gledamo u drugim glumačkim ostvarenjima.

Posle serije “Srećni ljudi”, Jugoslava se povukla kako bi se posvetila ćerki:

- Nakon što sam rodila ćerku Mašu, otvorili smo firmu, a glumačke ponude su se proredile, tako da sam prirodno otišla na onu stranu - gde sam bila potrebnija - rekla je ona.

U glumački život vratila se ulogom u seriji na Prvoj televiziji:

- Već 25 godina igram u Pozorištancetu "Puž" i Branko i Caca su moja druga porodica. Ko dolazi u "Pužić" sa decom zna da sam tu, a kada je reč o široj publici, televizijskoj prevashodno, u glumački život me je ponovo vratila serija "Igra sudbine". Mladi glumci su sjajni i stalno im govorim da uživaju, jer je ovo najlepše vreme. Njihovo vreme - rekla je Jugoslava u emisiji "Kec na jedanaest".

Da podsetimo, Jugoslava Drašković ima 53 godine, iako je prvo upamćena prema pomenutoj seriji, to nije kraj njenim uspesima. Ona je imala ostvarenja i u: “Mi nismo anđeli”, “Vrati se zone”, “Igra sudbine”, “Urgentni centar”…

S obzirom na to da je ponovo na malim ekranima, a mnogi je pamte kao opasnu crnku, to više nije tako. Jugoslava je promenila imidž, sada je moćna plavuša, a većina je u saglasnosti da je ovakav imdž dodatno podmladio. Njena prelepa naslednica je ćerka Maša.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading