DA LI JE OVO ISTA ŽENA? Turska glumica Berguzar Korel promenila frizuru, neprepoznatljiva!

Autor: N.J.

Lifestyle

18.10.2022

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Berguzar Korel uvek je u trendu.

DA LI JE OVO ISTA ŽENA? Turska glumica Berguzar Korel promenila frizuru, neprepoznatljiva!

Foto: Instagram/berguzarkorel

Mnogima je poznata kroz ulogu u seriji "1001 noć" koja se emitovala i u Srbiji glumica je svoj život posvetila poslu i ljubavi. Da nije samo poslovno profitirala, već i u ljubavnom smislu govori činjenica da je glumica i nakon mnogo godina ostala u braku sa tadašnjim partnerom iz pomenute serije. U pitanju je Halit Ergenč, poznatiji kao Sulejman iz istoimene serije. Ona se posvetila porodici i trenutno povukla iz glumačkog sveta, ali mnoge i dalje zanima šta radi i kako provodi vreme popularna turska porodica. Tako je i promena imidža ove glumice stalno praćena, a svaka njena promena je komentarisana.

Republika

Foto: Profimedia

Turska glumica iz serije "1001 noć"

 

Berguzar Korel odlučila se za hrabru promenu frizure. Kako je sada mama dvoje dece, očigledno za sebe bira nešto praktičnije. Duga crna kosa, otišla je u "zaborav".

Republika

Foto: Izvor: Instagram/ berguzarkorel

Turska glumica Berguzar Korel

Njena tamnosmeđa kosa sada je prošlost! Ona se odlučila za svetlije pramenove i šiške. Mnogi je na prvi poged ne bi ne prpeoznali, ali ona je u svako slučaju lepotica čije mesto retko ko može da zauzme.

- Ups, uradila sam to opet - napisala je ona na svom Instagram nalogu.

 

 

Inače, ovo nije prvi put da je sklona drastičnim promenama. Pre četiri godine, ona je skratila svoju dugu kosu i imala je skroz kratku frizuru. Van snimanja ona se ne šminka toliko već ima svoj stil koji je odvažan, ali nije preteran. Ona se nikada ne libi da takve fotografije okači i na društvene mreže, a nakon njih sledi mnogo lepih komentara na račun njenog izgleda.

BONUS VIDEO:

Kako se vama dopada njena promena?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading