Keri Bredšo ima goluba koji košta 690 evra! Evo zašto je modni hit, mnogi se ne bi usudili na ovo! (FOTO)

Autor: N. J.

Lifestyle

07.10.2022

11:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snima se druga sezona serije.

Keri Bredšo ima goluba koji košta 690 evra! Evo zašto je modni hit, mnogi se ne bi usudili na ovo! (FOTO)

Foto: Profimedia

Snimanje serije

Serija "End džast lajk det" u Njujorku, privlači pažnju zbog zanimljive modne kombinacije tri glavne junakinje. Sara Džesika Parker je neponovljiva modna ikona, ali sada je golub potpuno ukrao slavu. 

Golub je glavni

Inače, Sara ili Keri Bredšo kako je svima poznata zbog uloge u jednoj od popularnijih serija "Seks i grad" je ikona Menhetna. Njen stil je suzdržan, ali upečatljiv.

Glumica je "uhvaćena" na ulici u "kežual" izdanju sa kolegincom iz serije, a u ruci je držala zanimljiv detalj. Prvobitno golub izgleda kao igračka, a zapravo je torbica i to opasno vredna! Modni detalj koji je Sara ponela košta čitavih 690 evra i pravi je luksuz posedovati ga!

Foto: Profimedia

Snimanje serije - Sara Džesika Parker

Diorove sandale

Ipak, koliko god njen stajling delovao opušteno, ona brine o svakom detalju. Uz torbu je iskombinovala Diorove gladijatorke iz 2008. godine. Sandale je nosila u nekim od najupečatljivijih scena serije u kojoj je glumila. Ovoga puta njih je uparila sa zelenim kombinezonom, koji je takođe pravi hit ove jeseni. Da li biste se vi usudile na ovako nešto?

Donji veš preko gardarobe

Zabaleženi su njeni mnogobrojni stajlinzi kojima inspiriše devojke: poput jakne sa resama, oversajz sakoa i čini se da je ona uvek korak ispred. Inspiracije i stila joj nikada ne manjka. Inače, upravo je ona ta koja je pokrenula pravu modnu revoluciju kada je nosila donji veš preko gardarobe, a danas je to i dalje aktuleno. Sara Džesika Parker očigledno odlično razume svoj posao!

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading