SEHER BURNO NAPUSTILA SERIJU, TUŽBE PLJUŠTE: Ova manekenka doći će na njeno mesto (FOTO)

Autor: N. J.

Lifestyle

05.10.2022

18:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sila Turkoglu napustila je jednu od omiljenih serija koja se emituje u Srbiji.

SEHER BURNO NAPUSTILA SERIJU, TUŽBE PLJUŠTE: Ova manekenka doći će na njeno mesto (FOTO)

Foto: Printscreen/ Instagram/ silaaturkoglu

Popularna glumica Sila Turkloglu (23) odlučila je da napusti seriju "Fatalna ljubav" koja se emituje na Pink televiziji, a glavna ženska uloga Seher koju tumači, otišla je pravo u ruke glumici koja nije iz Turske.

Mnogobrojni fanovi ove serije razočarani su odlukom. Kako se navodi, razlog njenog "izlaženja" iz serije je njeno nedolažanje na snimanja zbog čega je ekipa serije najavila i tužbu protiv mlade glumice. Naime, ona je napustila seriju pre završenog snimanja druge sezone serije.

Ne želi više da glumi

- Glumica nas je, preko advokata, obavestila u poslednjoj nedelji snimanja da će se njen ugovor zaključiti momentalno ili - u suprotnom - neće doći na set. Odbili smo ovaj zahtev, jer je ugovor bio i dalje važeći - pisalo je tada.

Republika

Foto: Printscreen/ Instagram/ silaaturkoglu

Glumica Sila Turkoglu  "Fatalna ljubav"

Žrtva mobinga?!

Ipak njena strana priče je drugačija. Glumica naovodno nije ispoštovana te je morala da snima i dok je bila bolesna, spominje se čak i da je bila žrtva mobinga. Tvrdi da je producent još  početkom 2022. obavešten da neće učestvovati u snimanju.

"Nisu joj ponudili povišicu, nisu joj dali predlog novog ugovora, iako smo to tražili", tvrdi se u ovoj izjavi. "Umesto toga, počeli su da je ocrnjuju u pravoj kampanji." 

Evo ko dolazi na njeno mesto

Prema pisanju turskih medija na njeno mesto doći će manekenka Nanuka Stambolišvili, ali ona neće igrati ulogu Seher već će biti u ulozi Nane.

Nanuka je glumica i manekenka koja je pokrenula i svoj brend ženske odeće. U braku je od 2011. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading