ZVEZDA KUĆE ZMAJEVA PROGOVORILA O VRUĆIM SCENAMA IZ SERIJE: Statisti satima ležali u intimnoj pozi!

Autor:

Zabava

18.09.2022

09:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scena iz bordela koja je zasenila dosadašnje u seriji Kuća Zmaja koja se emituje na HBO, snimana je 12 časova.

ZVEZDA KUĆE ZMAJEVA PROGOVORILA O VRUĆIM SCENAMA IZ SERIJE: Statisti satima ležali u intimnoj pozi!

Foto: pixabay.com

Zvezda serije "Kuća zmajeva", Mili Alkok, iznela je detalje o snimanju erotskih scena za najnoviju epizodu spin-off serije Igre prestola na HBO-u.

Ova 22-godišnja zvezda, koja igra Reniru Targarjen, opisala je realnost iza kulisa snimanja scena bordela za šou,  rekavši da su statisti bili primorani da satima leže u veoma intimnoj pozi.

- Bilo je statista koje smo upravo upoznali i koji su imali 69 godina, a snimali su 12 sati. Osećali smo se prilično obučeni jer su svi ostali bili goli - opisala je Alkok.

U četvrtoj epizodi lik koji tumači, Renira, odlazi sa svojim ujakom Dejmonom u bordel, gde "pada" prvi poljubac.

Demon, koga igra Met Smit iz The Crovn, zatim beži sa scene i ostavlja Reniru da se sama snađe za povratak u zamak.

Razmišljajući o tome kako je bilo snimati ovu scenu, Mili je rekla:

- Mislim da je Met neverovatan glumac, a takođe je tako ljubazan i zabavan, tako da sam se osećala veoma prijatno sa njim u svim tim scenama. Mi smo samo nekakvi drugovi. Dakle, bilo je prilično udobno. Imali smo koordinatora za intimnost i radili smo sa njom tokom procesa probe.

Zanimljivo je to da je ova ispovest došla nakon što je koleginica Emili Keri priznala da se oseća "uplašeno" da snima scene seksa u pomenutoj seriji zbog razlike u godinama, budući da joj partnera u ovoj seriji glumi 30 godina stariji kolega Pedi Konsidajn, prenosi Miror.

Keri, 19, igra Alisent Hajtauer u prikvelu Kuće Targarijen, koja se udaje za kralja Vizerisa, kojeg tumači Pedi Konsidajn (49).

Govoreći o tom trenutku, Emili je priznala da se u početku „plašila“ da snimi scenu. Govoreći za Nevsveek, rekla je:

- To me je uplašilo jer u tom trenutku još uvek nisam srela Pedija. Nisam znala koliko će lako napraviti scenu. Prva scena koju sam pročitala iz emisije bila je moja intimna scena. Sve što sam videla je, 47-godišnji muškarac i ja, bila sam pomalo zabrinuta.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading