ODVALJEN OD ALKOHOLA: Skandal Maria Balotelija, nepoznata devojka ga pridržavala da se ne stropošta na pod! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.09.2022

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vuk dlaku menja, ali ćud nikada...

ODVALJEN OD ALKOHOLA: Skandal Maria Balotelija, nepoznata devojka ga pridržavala da se ne stropošta na pod! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/Panenka Sport

Smatran je jednim od najboljih italijasnkih napadača, ali ga je "luda glava" sprečila da u najpopularnijoj igri na svetu pruži mnogo više.

Svet je odavno navikao na skandale koje priređuje Mario Baloteli, a prema snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se da je istim životom nastavio i u Švajcarskoj u kojoj je nedavno potpisao profesionalni ugovor sa ekipom Siona.

U kratkom video klipu vidi se Mario Baloteli kako se pod dejstvom alkohola tetura ulicama Siona, a nepoznata devojka ga pridržava kako se ne bi stropoštao 

 

 

Slobodno se može još jednom napomenuti da "vuk dlaku menja,a li ćud nikada"!

Tridesetdvogodišnji fudbaler je tokom dosadašnje profesionalne karijere nosio dresove mnogobrojnih fudbalskih velikana. Nastupao je za Inter, Mančester siti, Milan, Liverpul, Nicu, Olimpik iz Marseja, Brešu, Moncu i tursku Adanu. 

Za najbolju italijansku nacionalnu selekciju nastupio je 36 pita i bio strelac 14 pogodaka, ali se mora istaći da mu je karijere poseldnjih godina u strmoglavom padu, a razloge može i mora da pronađe jedino u samom sebi i svom nesportskom životu koji je neprimeren profesionalnom fudbaleru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading