Rodići RENOVIRALI celu kuću! Sve pršti od LUKSUZA pred ćerkinu svadbu! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.09.2022

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Rodić danas udaje ćerku Bojanu, a ono što su svi primetili jeste renovirana kuća.

Rodići RENOVIRALI celu kuću! Sve pršti od LUKSUZA pred ćerkinu svadbu! (FOTO)

Foto: Republika/ST/D.Kadić/Estock

Danas se slavi i u Surčinu i u Titelu. Naime, Mirko Šijan i njegova partnerka Bojana Rodić danas će izgovoriti sudbonosno ''DA''. Obe porodice su spremne za svadbeno veselje, a kuće su ukrašene kako tradicija nalaže.

Međutim, mnogi su primetili jednu promenu u Titelu. Podsetimo, Bojanina sestra, Bogdana Rodić udala se za Veljka Ražnatovića, a tada je čitava javnost mogla da vidi kako izgleda porodični dom Rodića. Kuća tada i kuća sada ne mogu da se porede.

Naime, kada je Veljko Ražnatović dolazio po svoju tada verenicu, fasada kuće Rodića je bila zelena, ulazna kapija je bila od nisko naslaganih cigala, dok je ograda na stepeništu i celoj kući bila drvena, sada je sve u potpunosti renovirano.

Ograda dvorišta je podignuta toliko da ništa ne može da se vodi u dvorištu, a kapija je glomazna i gvozdena. Fasada je sređena i sada je u bež boji, a drvene stare ograde zazidane su, pa sada sve izgleda luksuzno i bogato, te se Rodići mogu pohvaliti da su kuću renovirali u skladu sa kućama svojih zetova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading