OPŠTA FRKA: Huligan uleteo na teren i kao nindža šutirao fudbalere! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.09.2022

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal dogodio se nakon susreta 5. kola turske Super lige.

OPŠTA FRKA: Huligan uleteo na teren i kao nindža šutirao fudbalere! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/volkan/printscreen

Na "Erjaman" stadionu u Ankari snage su odmerile domaće ekipe Ankaragučua i istanbulskog Bešiktaša. I pored činjenice da je pred ovaj meč domaćin bio na samom začelju tabele, fudbaleri prestoničke ekipe pružili su veliki otpor favorizovanom gostu.

Domaćin je pogotkom Beridzea stigao do prednosti u 26. minutu susreta, ali crno-beli iz Istanbula za svega pet minuta igre uspevaju da preokrenu rezultat u svoju korist.

Već u uvodnim minutima drugog poluvremena, svojim drugim pogotkom Gruzin Beridze poravnava rezultat da bi Bešiktaš iz jedanasterca u 74. minutu stigao do trećeg pogotka i pobede koja im istovremeno znači i lidersku poziciju na tabeli.

Međutim, ono što je obeležilo ovaj duel jesu dešavanja na terenu po okončanju samog susreta.

 

 

Nezadovoljni fudbaleri Ankaragučua okupili su se oko glavnog sudije Kalkavana protestvujući zbog nekih njegovih odluka. U jednom momentu, u mnoštvo igrača koju su bili okupljeni na centru igrališta, uleteo je jedan navijač domaće ekipe koji je nasrnuo na igrače Bešiktaša.

Na sreću, incident je brzo prekinut, a napadač je udaljen sa terena.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading