Timovi koji su u četvrtak igrali evropske kvalifikacije sada u Mozzartu donose najveće kvote!

Autor:

Sport

29.08.2022

10:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigde na svetu koeficijenti na pobede Fenerbahčea i Univerzitatee iz Krajove neće biti tako veliki.

Timovi koji su u četvrtak igrali evropske kvalifikacije sada u Mozzartu donose najveće kvote!

Foto: Tanjug/AP

Rasplamsala se fudbalska Evropa, igraju se svi najbitniji šampionati. Nešto od utakmica iz njih se "prelilo" i na ponedeljak, a raznovrstan program je stavio bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Na rasporedu su interesantne utakmice u Turskoj i Rumuniji, a odsteri su spremili iznenađenja za dva meča.

Centralni događaj dana je derbi u Turskoj, okršaj Konje i Fenerbahčea. U Mozzartu će dvojka na trijumf istanbulskog velikana u svakom momentu da bude najveća na svetu, baš kao i na trijumf Univerzitatee iz Krajove od 20 časova.

KONJA - FENERBAHČE (PONEDELJAK, 18.15), DVOJKA 2,05

Konja se nije proslavila u kvalifikacijama, pošto ju je iz najmlađeg takmičenja UEFA eliminisao Vaduz iz Lihtenštajna. I to tako što ga je u sred Turske savladao sa 4:2. Brzo su igrači u zeleno-belim dresovima podigli glavu, u domaćem prvenstvu su najpre remizirali sa Bašakšehirom (0:0), a zatim su deklasirali kao gosti Istanbul sa 4:0.

Fenerbahče je u četvrtak igrao svoj meč 4. kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Tamo je savladao Austriju iz Beča sa 4:1 i ukupnim rezultatom 6:1 se plasirao u grupnu fazu. Za sada u prvenstvu Fenerbahčeu ide veoma dobro, osvojio je sedam od mogućih devet poena, a u prošlom kolu je savladao jednog od najvećih konkurenata za titulu Adanu Demir sa 4:2. Izdvojio se tako Fener kao najefikasniji tim u dosadašnjem toku šampionata, prethodno je deklasirao Kasimpašu sa 6:0, a protiv Umranije je odigrao 3:3. Posebno je impresivan Ener Valensija, koji je već postigao šest golova ove sezone u Superligi Turske.

UNIVERZITATEA KRAJOVA - BOTOŠANI (PONEDELJAK, 20.00), KEC 1,80

Posle šoka u kvalifikacijama za Ligu konferencije i eliminacije u plej-ofu od strane Hapoel Ber Ševe posle jedanaesteraca, fudbaleri Univerzitatee iz Krajove moraju da se vrate domaćem prvenstvu. Tamo su meč koji je trebalo da odigraju prošlog vikenda odložili, ali i pored toga što su imali manje utakmica, mogli bi da se probiju na četvrtu poziciju na tabeli ukoliko danas savladaju Botošani. Krajova je iz pet susreta sakupila osam bodova, slabo je krenula u Ligi 1, ali je na poslednja dva meča savladala Univerzitateu 1948 (2:1) i Mioveni (1:0). Međutim, ne očekuje je lak zadatak, pošto je Botošani jedan od tri tima koji još nisu doživeli poraz (preostala dva su Farul i Hermanštat). U prošlom kolu je iskoristio iscrpljenost rivala zbog Evrope, savladao je Kluž kao gost sa 1:0 i tako dokazao da će se boriti ove sezone za plasan na međunarodnu scenu. Poslednji put su se Univerzitatea i Botošani sastali krajem maja, u Krajovi je domaćin tada trijumfovao sa 2:0, čime je prekinuo crnu seriju od četiri uzastopna direktna duela na kojima nije pobedio.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading