Mozzart daje najveće kvote na svetu na Trabzon i Lids!

Autor:

Sport

24.08.2022

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigde nećete naći veće.

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Trabzon i Lids!

Foto: Tanjug/AP

Primiču se kraju kvalifikacije za Ligu šampiona, a zahuktavaju se borbe u engleskom Liga kupu...

Bukmejkeri Mozzarta svakog dana za vas izdvajaju najveće kvote na svetu. Ove srede u ponudi su dve promo kvote i to jedinica na Trabzon protiv Kopenhagena u revanš duelu plej-ofa za Ligu šampiona, kao i kec na Lids u sudaru sa Barnslijem u sklopu drugog po važnosti engleskog Kupa.

TRABZON - KOPENHAGEN (SREDA, 21.00), KEC 2,20

Trabzon je doživeo dva fijaska zaredom. Posle poraza od Kopenhagena u prvom duelu sa 2:1, usledio je neuspeh u domaćem šampionatu sa Antalijom, od kojeg je ekipa takođe izgubila u gostima (2:5). Ozbiljan šamar za aktuelnog prvaka Turske. Kadrovska situacija je prilično komplikovana, jer je nekolicina igrača iz rotacije suspendovana, a pored toga ima mnogo povređenih prvotimaca. Kopenhagen je dobro nastupio na domaćem terenu, zahvaljujući čemu je stekao prednost u rezultatu pred revanš. Moglo je mnogo bolje po Lavove da ekipa nije dozvolila da primi gol 11 minuta pre kraja. Posle ovog rezultata FCK je u prvenstvu u gostima nadigrao Lingbi (3:0).

LIDS - BARNSLI (SREDA, 20.45), KEC 1,27

Prošle sezone Lids je snažno krenuo, ali nije imao dovoljno snage. Ispao je rano u FA kupu i Liga kupu, a u ligi je završio na 17. mestu na tabeli. Krajem zime, Džesi Marš je došao na mesto glavnog trenera, koji je pomogao timu da zadrži status u eliti. Početak novog šampionata doneo je timski uspeh sa Vulverhemptonom (2:1), posle čega je ekipa remizirala sa Sautemptonom (2:2) i pobedila Čelsi (3:0), što je bilo potpuno iznenađenje. Prošle sezone Barnsli je igrao loše. Ekipa je završila na poslednjem mestu i ispala u treću ligu Engleske. U prvoj fazi Liga kupa, Crveni su na gostovanju pobedili Midlzbro (1:0), posle čega je usledio neuspešan start u ligi, u kojem su u pet rundi sakupili samošest golova.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading