Mozzart daje najveće kvote na svetu na Fjorentinu, Malme i Jang Bojs!

Autor:

Sport

18.08.2022

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nigde nećete da nađete veće.

Mozzart daje najveće kvote na svetu na Fjorentinu, Malme i Jang Bojs!

Foto: Tanjug/AP

Slavlje igrača i navijača Fiorentine

Tradicionalno, četvrtak je dan za Ligu Evrope i Ligu konferencije. Danas se igraju prvi mečevi plej-of runde.

Bukmejkeri Mozzarta za danas su spremili tri kvote koje će u svakom trenutku biti najveće na svetu. U pitanju su kečevi na Malme protiv Sivasa u Ligi Evrope, odnosno Fjorentinu protiv Tventea i Jang Bojs protiv Anderlehta u Ligi konferencije.

FJORENTINA – TVENTE (ČETVRTAK, 21.00), KEC 1,60

Debi na evropskoj sceni u dresu Fjorentine imaće Luka Jović. Srpski reprezentativac je pre četiri dana zatresao mrežu Kremonezea u premijernom kolu Serije A. Tvente se u prethodnoj rundi poigravao sa našim Čukaričkim, lako ga eliminisao. Imaće domaćin veliku podršku s trbina stadiona Artemio Franki. Holandski tim je odlično počeo novu sezonu. Osim što je pregazio beogradske Brđane, u Erediviziji je startovao sa dve pobede, i to bez primljenog gola.

MALME – SIVAS (ČETVRTAK, 19.00), KEC 1,80

Konsolidovao se Malme posle šokantne eliminacije u kvalifikacijama za Ligu šampiona od litvanskog Žalgirsa. Taj neuspeh koštao je posla srpskog stručnjaka Miloša Milojevića. Švedski prvak je pobedio za vikend Sundsval sa 3:1 uz pogodak nekadašnjeg krila Partizana i Čukaričkog, Veljka Birmančevića. Sivas je loše počeo sezonu. Osvajač Kupa Turske je osvojio samo bod u domaćem šampionatu na dve utakmice, dok je u predigri sezone izgubio od šampiona ove zemlje, Trabzona sa čak 4:0.

JANG BOJS – ANDERLEHT (ČETVRTAK, 19.00), KEC 2,05

Mladi momci su odlično startovali novu sezonu. Posle pet kola su lideri šampionata Švajcarske, a u prethodne dve runde kvalifikacija za Ligu konferencije lako su slomljeni otpori letonske Liepaje i finskog Kupsa. I Anderleht je dobar na početku Župiler lige. Ima tri pobede i poraz, a u prethodnoj rundi je lako eliminisao estonski Paide. Oba tima su efikasna. Jang Bojs je postigao po tri gola na prethodne dve utakmice, a gigant iz Brisela je na tri vezana duela dao po tri pogotka.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading