Epilog je poznat: Sledi SUSPENZIJA!

Autor:

Sport

18.08.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konačna odluka je donešena.

Epilog je poznat: Sledi SUSPENZIJA!

Foto: Starsport

Rikardo Gomeš i Nenad Tomović

Fudbaleri AEK-a iz Larnake nakon dvomeča sa beogradskim Partizanom obezbedili su plasman u plej-of fazu kvalifikacija za Ligu Evrope. Na poslednjoj stepenici pred grupnu fazu ovog takmičenja, odmeriće snage sa ukrajinskim Dnjeprom, ali će usled dešavanja na stadionu u Humskoj, u ovaj meč ući oslabljeni.

Naime, disciplinska komisija evropske kuće fudbala UEFA pokrenula je postupak protiv Nenada Tomovića i izvesno je da će on morati da propusti barem jedan susret svoje ekipe na međunarodnoj sceni, a u rukovodstvu kiparskog kluba strahuju da bi kazna mogla biti i oštrija.

Da podsetimo, Nenad Tomović se našao na udaru disciplinskih organa zbog dešavanja zabeleženih po okončanju revanš susreta između Partizana i AEK-a iz Larnake kada se prvo verbalno, a zatim i fizički sukobio sa jednim od fotoreportera na atletskoj stazi.

Navedeni susret okončan je rezultatom 2:2 što je bilo dovoljno kiparskoj ekipi da obezbedi nastavak takmičenja u drugom po kvalitetu evropskom klupskom takmičenju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading