DOŠLI ZBOG JOKIĆA, A ZAVRŠILI NA MARAKANI: Američki novinari nisu bili svesni šta ih je snašlo! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.08.2022

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz Amerike su stigli na najveći srpski stadion i prema sopstvenim rečima ostali u potpunom šoku.

DOŠLI ZBOG JOKIĆA, A ZAVRŠILI NA MARAKANI: Američki novinari nisu bili svesni šta ih je snašlo! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/DNVR Nuggets/printscreen

Dobro je poznato kakva atmosfera vlada na stadionu "Rajko Mitić" kada su tribine ispunjene do poslednjem mesta. O doživljajima stranaca sa evropskih mečeva odigranih na najvećem srpskom stadionu pripoveda celokupna planeta, a ovoga puta u to se uverila i grupa američkih novinara inače velikih zaljubljenika u košarku i NBA ekipu Denvera.

Oni su u Srbiju došli zbog Nikole Jokića. Boravili su i u Somboru, okušali se u ispijanju rakije, a odlučili su da posetu Srbiji krunišu prisustvom na tribinama stadiona u Ljutice Bogdana tokom meča između Crvene zvezde i Makabija iz Haife.

 

 

Malo je reći da su ostali iznenađeni i oduševljeni atmosferom koja je vladala, ali sigurno ostaje žal što Crvena zvezda nije eliminisala izraelskog šampiona, jer bi zasigurno i njima ugođaj bio potpun.

Takođe treba napomenuti da su gosti iz SAD-a ispoštovali i akciju "Delija", pa su na zapadnu tribinu došli obučeni  u crvene majice.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
ALAMO

24.08.2022 08:59

Ambijent dobar ali igra nula