MILOŠ ŠESTIĆ OPTIMISTA PRED REVANŠ PLEJ-OFA ZA LŠ: Grotlo Marakane progutaće Makabi!

Autor:

Sport

22.08.2022

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ko god uđe u onu našu rupu ne oseća se dobro. Zvezda je bolja ekipa, očekujem pobedu i prolaz, naglašava legendarni fudbaler.

MILOŠ ŠESTIĆ OPTIMISTA PRED REVANŠ PLEJ-OFA ZA LŠ: Grotlo Marakane progutaće Makabi!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21 sat (Arenasport premijum 1, RTS 1) dočekaće izraelski Makabi u revanšu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, a uprkos porazu od 3:2, u prvoj utakmici u Haifi legendarni Miloš Šestić je veoma optimističan. Kao jedan od ključnih faktora u odlučujućem duelu, popularni Šele apostrofira domaći teren, beogradsku Marakanu, koja je rasprodata u rekordnom roku.

Naime, nakon vrućeg gostovanja na dalekom istoku i bezmalo 30.000 navijača koji su bili vetar u leđa Makabiju pred pristalicama Crvene zvezde je pravi mali izazov da gostima iz Haife uzvrate istom merom i budu 12. igrač izabranicima trenera Dejana Stankovića. Kako tvrde iz Ljutice Bogdana, na tribinama se očekuje oko 50.000 ljudi.

- Očekujem pobedu! Mislim da smo bolja ekipa i da možemo da prođemo Izraelce. Ma, lagano to Zvezda prolazi - kaže Šestić za Republika.rs i dodaje:

- Nemam dilemu, Makabi pada u grotlu Marakane. Ko god da uđe u onu našu rupu ne oseća se dobro ni prijatno.

Crveno-beli su u uvodnom duelu prošle srede poraženi posle preokreta pošto je nakon prvog poluvremena bilo 1:2. Prvak Srbije mogao je i do ubedljivijeg vođstva preko Pešića i Bukarija, koji su promašili stopostotne šanse, pa je žilavi Makabi u nastavku uspeo da dođe do minimalnog trijumfa.

- Iznenadili su me, nema šta. Makabi je žilava ekipa. Međutim, igrali su kod kuće, imali su dobru podršku svojih navijača. Videćemo na Marakani od čega su napravljeni - poručuje čuveni Šele, koji je u crveno-belom dresu odigrao 441 utakmicu i postigao 108 golova.

Očekuje se doprinos i Aleksandra Kataija, najboljeg fudbalera Crvene zvezde, koji se u poslednje četiri utakmice nije upisao u strelce.

- Istina je, Katai jeste malo zatajio u poslednje vreme, ali ja baš od njega očekujem da reši utakmicu. Mislim da će biti ekstremno motivisan. Ima i drugih fudbalera u timu od kojih očekujem iskorak. Odlični su i Kangva i Bukari. Osman je baš dobar igrač, dobili smo s njim na brzini, to nam je nedostajalo - ističe naš sagovornik.

Dejan Stanković plasmanom u Ligu šampiona mogao bi da zaokruži uspešnu misiju na klupi, budući da je od 2019. osvojio tri titule, dva Kupa Srbije i dvaput prezimio u Ligi Evrope.

- Iskreno, Dekiju samo to fali da kruniše mandat u Zvezdi. Mislim da će uspeti, ima bolju ekipu od Makabija - zaključio je Miloš Šestić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading