DOŠLI SMO U SITUACIJU KAO NIKADA PRE: Važno saopštenje sa Marakane - ovo će interesovati Delije!

Autor:

Sport

19.08.2022

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sa najvećeg srpskog stadiona stiglo je važno saopštenje.

DOŠLI SMO U SITUACIJU KAO NIKADA PRE: Važno saopštenje sa Marakane - ovo će interesovati Delije!

Foto: Starsport

Fudbaleri i navijači Crvene zvezde

U utorak 23. avgusta igra se revanš meč plej-of faze Lige šampiona. Na stadionu "Rajko Mitić" Crvena zvezda dočekuje ekipu Makabija iz Haife u nadi da će nadoknaditi minus koji je ostvaren u Izraelu.

Da podsetimo, Crvena zvezda je u prvom susretu koji je odigran na stadionu "Semi Ofer" poražena rezultatom 3:2 i potpuno je jasno da svaka pobeda sa dva i više golova razlike vodi srpskog šampiona u grupnu fazu takmičenja, a sve će znatno lakše biti ostvareno uz podršku Delija.

 

Tim povodom klub sa "Marakane" je izdao i saopštenje koje će interesovati milionsku armiju pristalica crveno-belih boja. U saopštenju se kaže:

- Obaveštavamo javnost da je stadion "Rajko Mitić" praktično rasprodat za meč plej-ofa Lige šampiona protiv Makabija. U prodaji je ostalo još samo malo karata za južnu tribinu koje će biti prodate u narednih par sati. Zbog ogromnog interesovanja i važnosti meča, došli smo u situaciju kao nikada pre, da četiri dana pre meča karte budu rasprodate. Hvala našim navijačima na velikoj podršci - prenosi "Tanjug".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading