Apel Delija pred večerašnju utakmicu!

Autor:

Sport

23.08.2022

11:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrojavaju se sati pred večerašnji spektakl na "Marakani".

Apel Delija pred večerašnju utakmicu!

Foto: Starsport

Fudbaleri i navijači Crvene zvezde

Crvena zvezda bije odlučujuću bitku za plasman u grupnu fazu Lige šampiona, a svoje završne pripreme užurbano obavljaju i navijači Crvene zvezde.

Sve pristalice crveno-belih boja upoznate su sa akcijom "Majica", a s obzirom na vremenske prilike koji vladaju srpskoj prestonici, Delije su izdale apel svima koji će večeras prisustvovati utakmici na stadionu "Rajko Mitić".

 

- Pozivamo sve navijače koji nemaju crvenu ili belu jaknu, ili duks (zavisno od sektora sa kojeg će pratiti susret), preko garderoba obuku crvenu, ili belu majicu kako bi planirana koreografija uspela - stoji u apelu navijača Crvene zvezde.

Da podsetimo, susret između Crvene zvezde i Makabija iz Haife igra se večeras od 21 čas na stadionu "Rajko Mitić", a svi koji neće prisustvovati ovom meču, imaće priliku da dešavanja sa travnatoh tepiha najvećeg srpskog stadiona prate u direktnom prenosu koji će se emitovati na dve televizije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading