ZVEZDAŠI, DA LI STE PRIPREMILI MAJICE? Glumci su svoje odabrali - Marakana sutra u crvenoj i beloj boji! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Autor:

Sport

22.08.2022

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za spektakl...

ZVEZDAŠI, DA LI STE PRIPREMILI MAJICE? Glumci su svoje odabrali - Marakana sutra u crvenoj i beloj boji! (FOTO GALERIJA, VIDEO)

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak 23. avgusta dočekuju izraelski Makabi iz Haife u revanš meču plej-of faze Lige šampiona.

Nakon poraza rezultatom 2:3 u prvom susretu koji je prethodne nedelje odigran u Haifi, pulene trenera Dejana Stankovića svaka pobeda sa dva i više golova razlike vodi u elitu, a veliku pomoć u tome fudbaleri će imati od strane navijača koji će ispuniti stadion do poslednjeg mesta i sigurno biti 12 igrač.

 

Danima u nazad Delije pozivaju sve pristalice crveno-belih da na stadion "Rajko Mitić" dođu uniformisani. Svaka tribina treba da bude u jednoj od Zvezdinih boja, a dan pred utakmicu, svoju "zvezdašku dužnost" obavili su i poznati glumci Viktor Savić, Aleksandar Radojičić, Ljubomir Bulajić i Vlada Kovačević.

Njih četvrorica su u "Red Star šopu" na "Marakani" odabrali svoje majice i još jednom pozvali sve Zvezdaše da učine isto

 

 

Da podsetimo, svi navijači koji će utakmicu pratiti sa severne i južne tribine na sebi treba da imaju bele majice, dok zapadna i istočna tribina treba da budu u crvenoj boji.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading