VAŽNO SAOPŠTENJE DELIJA: Ne odustajemo od crveno-belog stadiona ni zbog kiše!

Autor:

Sport

22.08.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasile se najvatrenije pristalice.

VAŽNO SAOPŠTENJE DELIJA: Ne odustajemo od crveno-belog stadiona ni zbog kiše!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak na Marakani igraju revanš meč plej-of faze kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife.

Stadion u Ljutice Bogdana odavno je rasprodat, pa će Stanković i njegovi momci imati veliki vetar u leđa od strane svojih navijača.

Delije su se dan uoči duela sa Makabijem oglasile saopštenjem za sve navijače crveno-belih.

- Zvezdaši, Delije…Pozivamo vas da ne odustanemo od crveno belog stadiona čak i ako pada kiša! Crveni istok i zapad će mnogo lakše ići jer verovatno nema čoveka a da nema crvenu duksericu, šuškavac, kabanicu… ali sever i jug moraju da se potrude. Šta god ko ima belo od garderobe treba da obuče. Dal je to dukserica, majica sa dugačkim rukavima, šuškavac, trenerka… Ukoliko nemate bele boje prihvatljiva je i svetlo siva. To je boja koju sigurno većina ljudi ima. Dajte da i uprkos ovom vremenu Marakana sutra u 21 čas bude cela crveno-bela! Ako se na vreme potrudimo i sa lošim vremenom možemo ovo da izvedemo! Naravno, ukoliko ne bude kiše svakako svi dolaze u majicama kako je već dogovoreno. Sever i jug u belim. Istok i zapad u crvenim.
PO ZIMI KIŠI SUNCU SNEGU ILI KOŠAVI - 
stoji u saopštenju Delija.

Podsetimo, u prvom meču u Haifi Makabi je slavio sa 3:2, a revanš na Marakani počeće u 21 čas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading