SILOVAO I PRETUKAO KOMŠINICU, PA POBEGAO! Detalji užasa kod Svilajnca: Nesrećna žena pronađena sa ranama!

Autor:

Hronika

22.08.2022

12:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osumnjičeni za silovanje starice (78) u okolini Svilajnca pobegao je skoro 200 kilometara od mesta obljube.

SILOVAO I PRETUKAO KOMŠINICU, PA POBEGAO! Detalji užasa kod Svilajnca: Nesrećna žena pronađena sa ranama!

Foto: pixabay.com

Muškarac (33) osumnjičen je da je 20. avgusta silovao staricu (78) u jednom selu u okolini Svilajnca, nakon zločina pobegao je i policija ga je pronašla tek sutradan u Zrenjaninu, skoro 200 kilometara dalje od mesta u kom se obljuba dogodila.

Kako saznaju mediji, muškarac je kobnog dana upao u kuću žrtve, koja mu je inače komšinica.

- On je došao do kuće u subotu, u večernjim satima, između 22:30 i 23 časa i uz pretnju silom je obljubio nesrećnu staricu, nakon čega je pobegao. Policija je odmah krenula u potragu za njim - objašnjava izvor i dodaje da je žrtva i pretučena, te da je zatečena u ranama i modricama.

- Idućeg dana pripadnici policije uhapsili su osumnjičenog, ali ne na teritoriji opštine Svilajnac, nego u Zrenjaninu. Gotovo 200 kilometara dalje od kuće nesrećne žene. Njemu je određeno zadržavanje i on će biti izveden na saslušanje, posle čega će Više javno tužilaštvo u Jagodini odlučiti o pritvoru - objašnjava izvor, prenosi Alo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading