STARICA IZ BRASINE ZADOBILA TEŠKE POVREDE! Pretukao je i pokušao da je siluje, pa se sam otkrio!

Autor: J. BRANKOVIĆ

Hronika

09.08.2022

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

G.P. (39) koji je uhapšen za pokušaj silovanja starice u selu Brasina, naneo je starici i teške povrede.

STARICA IZ BRASINE ZADOBILA TEŠKE POVREDE! Pretukao je i pokušao da je siluje, pa se sam otkrio!

Foto: pixabay.com

Kako je Republika pisala, G.P. je u nedelju uveče upao u kuću starice i pokušao da je siluje, a zatim je pretukao, polomivši joj tom prilikom dva rebra i nekoliko zuba.

Osamdesetdvogodišnja starica navodno se odbranila metlom, a pronađena je u jakim bolovima na podu svoje kuće.

Kako su nam ispričali meštani sela, njega je otkrilo to što je prijavio da je neko želeo da opljačka staricu i da se on, navodno, potukao sa lopovima, ali je vrlo brzo otkriven.

G.P. je i bio problematičan i ranije, naročito pod dejstvom alkohola, a, navodno, zbog krađa je bio i na uslovnoj slobodi.

- Svi smo potreseni ovim što se dogodilo. Ne možemo da verujemo. Nadam se samo da će ona da se oporavi - rekao je za Republiku jedan od komšija.

Osumnjičeni je, kako su nam rekli meštani, skoro čitavo svoje detinjstvo proveo upravo kod ove bake, a ona je u selu poznata kao velika dobročiniteljka.

- Svi iz sela misle da je on nju uspeo da siluje, jer nam je neverovatno da je uspela da ga savlada, ali se onda možda stidi da to prizna - dodao je stanovnik Brasine.

NEsrećnoj ženi su u bolnici kontsatovane teške telesne povrede, prelom dva rebra, posekotine i izbijeni zubi. G.P. je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Šapcu određeno zadržavanje od 48 sati, a on če, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading