KIŠA ĆE PADATI TOKOM ČITAVOG MEČA: Kome će ovakve vremenske prilike više pogodovati?

Autor:

Sport

23.08.2022

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Druga polovina avgusta, vreme za odlučujuću bitku za plasman u evropsku fudbalsku elitu, a u srpskoj prestonici vreme kao da je početak meseca novembra.

KIŠA ĆE PADATI TOKOM ČITAVOG MEČA: Kome će ovakve vremenske prilike više pogodovati?

Foto: FK Crvena zvezda

Zvezdaški izazov za meč protiv Makabi Haife

Puleni trenera Dejana Stankovića večeras će pokušati da nadomeste minus iz prvog susreta, a pored kvaliteta koji poseduju i 50.000 varnih navijača koji će tokom svih 90, ili 120 minuta biti vetar u leđa ekipi i vremenske prilike mogu ići u prilog momcima u crveno-beloj opremi.

Naime, poznato je iz kog područja dolaze izraelski fudbaleri, a u Beogradu ih je dočekalo vreme na koje baš i nisu navikli u ovo doba godine.

Prema informacijama RHMZ-a, temperatura će se tokom susreta kretati u intervalu između 20 i 21 stepena, kiša je predviđena za celokupan tok susreta i duvaće severozapadni verat brzine od 8 do 10 kilometara na čas.

Foto: weather.com/printscreen

Vremenska prognoza

 

Potpuno je jasno da ovakve vremenske prilike idu na ruku fudbalerima srpskog šampiona. Temperatura će biti idealna za igru, a kiša svakako neće otežati igru jer je travnata podloga na stadionu "Rajko Mitić" u besprekornom stanju.

Ostaje nada da će vlažan teren pogodovati preciznim udarcima sa distance koji će predstavljati pravu opasnost za golmana Koena.

Navijači Crvene zvezde su apelovali da svako ko nema crvenu ili belu jaknu ili duks (zavisno od sektora), da preko nje obuče crvenu ili belu majicu kako bi koreografija uspela.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading