NISTE OBEZBEDILI ULAZNICU ZA VEČERAŠNJI SPEKTAKL? Razloga za brigu nema - duel sa Marakane biće prenošen na dve televizije!

Autor:

Sport

23.08.2022

06:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došao je trenutak odluke...

NISTE OBEZBEDILI ULAZNICU ZA VEČERAŠNJI SPEKTAKL? Razloga za brigu nema - duel sa Marakane biće prenošen na dve televizije!

Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde večeras biju odlučujuću bitku za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Da bi se ponovo našli u kremu evropskog fudbala, puleni trenera Dejana Stankovića moraju da nadoknade minus iz Haife (2:3), a u tome će im svakako pomoći i verni navijači koji će do poslednjeg mesta ispuniti tribine stadiona "Rajko Mitić".

Popularne "Delije", danima u nazad pozivaju navijače koji će prisustvovati fudbalskom spektaklu da obuku bele i crvene majice (u zavisnosti od tribine sa koje će posmatrati meč) kako bi celokupan stadion bio u koloritu srpskog fudbalskog šampiona i kako bi se svetu poslala, ko zna koja po redu, fantastična fotografija sa beogradske "Marakane".

 

Istovremeno, svi oni koji prethodnih dana nisu uspeli da dođu do toliko traženog parčeta papira, ulaznice za meč, ne moraju da brinu. Meč između Crvene zvezde i Makabija iz Haife biće prenošen na dve televizije. Od 21 čas kamere sa najvećeg srpskog stadiona emitovaće direktan prenos kako na RTS-u 1, tako i na TV Areni sport 1 Premium.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading