MILIJARDER NAPRAVIO TAJNU PROSTORIJU ZA ORGIJE! Sagradio prolaze za svoje bolesne fantazije uz ogromne količine kokaina daleko od ženine spavaće sobe!

Autor:

Svet

24.08.2022

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Henri Nikolas, kontroverzni biznismen i osnivač tehnološkog giganta "Broadcom" koji se našao na sudu zbog finansijskih malverzacija, još jedan je u nizu milijardera koji vode život nalik Hjuu Hefneru.

MILIJARDER NAPRAVIO TAJNU PROSTORIJU ZA ORGIJE! Sagradio prolaze za svoje bolesne fantazije uz ogromne količine kokaina daleko od ženine spavaće sobe!

Foto: Tanjug/AP

Henri Nikolas

Retko ko zna za Henrija i njegove "tajne" prostorije za drogu i razvrat... On je ispod svoje vile napravio jazbinu samo za sebe i svoje "mračne" porive - orgije sa "brdom" kokaina. 

Ova "jazbina", kako je u medijima zovu, prvobitno je trebalo da bude samo malo doteran i preuređen prostor. Henri je hteo da izgradi podzemni hodnik koji će da povezuje biblioteku i  teretanu. Međutim, onda se milijarder koji je malo pre toga, na nezaboravnom odmoru u Las Vegasu otkrio čari orgija uz kokain, predomislio. Hteo je više od hodnika.

Tunel je pretvorio u tvrđavu, zapravo više pećinu u kojoj su zidovi bili od monumentalnih komada kamena. Sledeći korak bio je da svoju "jazbinu" poveže sa ostatkom vile, ali tako da za nju niko ne zna. Postavio je nekoliko tajnih prolaza koji povezuju tunel direktno sa spoljašnjom stranom, jedan iza stene u vinskom podrumu i jedan koji se otvara u nešto što je izgledalo kao obična šupa za konje i nalazila se na obližnjem brdu.

Kako bi napravio adekvatnu atmosferu za kokainske seks žurke i bahanalije, postavio je crveno osvetljenje, baš kao u bordelu. Sobe su bile u obliku osmougaonika, krcate statuama nagih ljudi u pozama Kama Sutre.

Henri je, naravno, želeo da sve ovo sakrije od svoje supruge Stejsi, čije su "odaje" sasvim slučajno bile nešto udaljenije od tajnog prolaza. Poslao je na put na Havaje na dve nedelje, a za to vreme su radnici gradili i sređivali "jazbinu" bukvalno danonoćno, bez prestanka.

Inače, ovaj bogataš se veoma trudio da se ne ističe, pa tako ne postoji mnogo njegovih fotogtafija koje su procurele u javnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading