DROGU KRIO I U STANU! Na Batrovcima pao diler sa 10 kila kokaina, policija mu pronašla i oružje! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Hronika

22.08.2022

08:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije, SBPOK, zaplenili su više od 10 kilograma kokaina i uhapsili M. J. (37) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

DROGU KRIO I U STANU! Na Batrovcima pao diler sa 10 kila kokaina, policija mu pronašla i oružje! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/ Nikola Anđić, Pixabay

Policijski službenici su, na Graničnom prelazu Batrovci, na ulazu u Srbiju, u automobilu marke mercedes, nemačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao osumnjičeni srpski državljanin M. J., u fabričkim šupljinama pored menjača i ispod patosnice suvozačevog sedišta, pronašli kokain zapakovan u više paketa, ukupne težine oko 10 kilograma.

Pretresom dva stana u Beogradu koje koristi osumnjičeni, pronađena je vagica za precizno merenje, kao i municija, više komada različitog kalibra, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će biti priveden nadležnom, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading