DRAMA NA NEBU, PUTNIK HTEO DA OTVORI VRATA AVIONA! Vikao "vidimo se u raju" i konzumirao "beli prah", avion prinudno sleteo u Zagreb!

Autor: Republika

Svet

19.08.2022

10:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Putnici britanskog TUI-a na letu iz Pafosa za Mančester u ponedeljak, 15. avgusta doživeli su pravu dramu zbog jednog nekontrolisanog putnika.

DRAMA NA NEBU, PUTNIK HTEO DA OTVORI VRATA AVIONA! Vikao "vidimo se u raju" i konzumirao "beli prah", avion prinudno sleteo u Zagreb!

Foto: Photo by Ashim D’Silva on Unsplash

Prvo je avion poleteo sa Kipra sa šest sati zakašnjenja zbog problema sa posadom. Letelica koja ja obavljala ovaj let je avio SmartLint tipa A32, a zbog problematičnog putnika posada je odlučila da prinudno sleti na zagrebački aerodrom, javlja Hrvatska avijacija, a prenosi Indeks.hr.

Putnici su rekli da je čovek usred leta konzumirao beli prah, za koji mnogi veruju da je kokain i da se molio između sedišta na podu kabine. Pre nego što je krenuo ka izlazu u slučaju nužde, vikao je putnicima "vidimo se u raju", a zatim pokušao da otvori vrata dok je avion bio na visini krstarenja.

Nekoliko putnika oborilo je dotičnog na zemlju i sprečilo ga u potencijalno sumanutoj nameri.

Avion je na zagrebački aerodrom sleteo u 1 sat posle ponoći, a putnici su se žalili na organizaciju njihovog dočeka u Zagrebu. Tvrde da ih niko nije dočekao i da su noć proveli na spratu putničkog terminala, bez hrane i pića.

Tek rano sutradan prevezeni su u obližnje hotele, nakon čega su obavešteni da će njihov let za Mančester iz Zagreba poleteti u utorak, 16. avgusta, uveče. Nije bilo druge opcije s obzirom da je posadi isteklo radno vreme.

TUI se izvinio svim putnicima. Pomenuti putnik je pod policijskom pratnjom izveden iz aviona i nije nastavio put ka Mančesteru. U utorak, u 20.30, avion je poleteo iz Zagreba za Mančester, gde su putnici stigli sa otprilike 26 sati zakašnjenja.

Komentari (0)

Loading