SKANDAL TRESE FINSKU, PREMIJERKU OPTUŽUJU DA SE DROGIRALA?! Sana Marin se brani posle kontroverznog snimka: Nije bilo kokaina!

Autor: Republika

Svet

19.08.2022

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijerka Finske Sana Marin negirala je navode da je uzimala drogu, nakon što su se na društvenim mrežama pojavili snimci iz noćnog izlaska.

SKANDAL TRESE FINSKU, PREMIJERKU OPTUŽUJU DA SE DROGIRALA?! Sana Marin se brani posle kontroverznog snimka: Nije bilo kokaina!

Foto: twitter.com/printscreen

Finska premijerka Sana Marin obožava žurke i provod

Na pomenutim snimcima se navodno moglo čuti da je nekoliko njenih prijatelja razgovaralo o kokainu. Nakon što je snimak ugledao svetlost dana, pojeidni političari su pozvali mladu premijerku da se testira na drogu.

Uznemirena sam što su ovi snimci postali javni. Radilo se o tome da sam provela noćni izlazak sa prijateljima. Zabava, čak iako je burnija, podrazumeva samo igranje i pevanje - rekla je Marin medijima.

Ona je istakla da je zabava održana u privatnoj rezidenciji pre nekoliko nedelja, kao i da je potom nastavljena u dva bara u Helsinkiju. Marin je negirala bilo kakva ilegalna dela, ali se žalila na kršenje privatnosti i dodala da je očekivala da ono što ona privatno radi ostane poverljivo.

Snimak, koji je ranije ove nedelje kružio društvenim mrežama, prikazuje 36-godišnju finsku premijerku kako se dobro zabavlja sa nekoliko javnih ličnosti, uglavnom iz sveta zabave, ali i među poslanikom Ilmari Nurminen (31).

Jedan broj finskih političara izrazio je zabrinutost zbog mogućeg lošeg uticaja na imidž premijerke. Poslanik Miko Karna predložio je da Marin dobrovoljno uradi test na drogu i objavi rezultate kako bi stavila tačku na sve spekulacije. On je takođe rekao da je zabrinut za ugled kabineta premijera. Karnina politička partija je deo sadašnje vladajuće koalicije.

- Nemam šta da krijem. Drogu nisam koristila, i zato nemam problem da se testiram - rekla je Sana Marin novinarima.

Marinina ljubav prema noćnom životu postala je problem prošle godine, kada je izašla sa suprugom, nekoliko sati nakon što je član njenog kabineta bio pozitivan na kovid-19. Postojala je konfuzija oko toga da li vakcinisane osobe poput nje treba da se samoizoluju nakon izlaganja. Kasnije se izvinila što nije proverila zdravstvene smernice sopstvene vlade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nina

19.08.2022 10:49

Kako oni nas za*ebavaju... Gledaj sta nam se podvaljuje kao ok i normalno.