STIŽE NAJSKUPLJA TV SERIJA U ISTORIJI: Svet s nestrpljenjem iščekuje večerašnju PREMIJERU serije Gospodar prstenova: Prstenovi moći!

Autor:

Zabava

01.09.2022

07:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Procenjeno je da će pet sezona koštati studio više od jedne milijarde dolara!

STIŽE NAJSKUPLJA TV SERIJA U ISTORIJI: Svet s nestrpljenjem iščekuje večerašnju PREMIJERU serije Gospodar prstenova: Prstenovi moći!

Foto: youtube

Amazon Studios je u februaru ove godine objavio prvi tizer trejler za najiščekivaniju seriju The Lord of the Rings: The Rings of Power, a prva epizoda premijerno će biti prikazana 1. septembra (2. septembra u Srbiji) na Amazon Prime.

Serija Gospodar prstenova smatra se najskupljom TV serijom svih vremena, a procenjeno je da će pet sezona koštati studio više od jedne milijarde dolara.

Foto: youtube

Gospodar prstenova: Prstenovi moći

 

Kako je najavljeno, prva epizoda toliko je bogata i čarobna da će gledaoci moći da uživaju u pejzažima, a preporučuje se da se ova serija isprati na što većem ekranu zbog što boljeg doživljaja.

- Ovo je serija koja je napravljena za velike ekrane, iako će uživanje biti zagarantovano i na manjim. Toliko je veličanstvena da će učiniti da "Kuća zmaja" izgleda kao da je urađena u Minecraft-u - pišu strani mediji.


Prva sezona se sastoji od ukupno osam epizoda, a serija će prvi put na ekrane doneti herojske legende čuvenog Drugog doba istorije Međuzemlja.

Predstojeća serija Amazon Studios prvi put na ekrane donosi herojske legende Drugog doba istorije Međuzemlja. Ova epska drama smeštena je hiljadama godina pre događaja iz Hobita i Gospodara Prstenova J.R.R. Tolkina, i vratiće gledaoce u doba u kojem su kovane velike sile, kraljevstva su se uzdizala i padala u propast, neverovatni junaci bili su testirani, a najveći zlikovac koji je ikad potekao iz Tolkinovog pera pretio je da će pokriti sav svet u tami – najavljeno je ranije iz Amazon Prajma.

Foto: youtube

Gospodar prstenova: Prstenovi moći

 

 
Producenti J.D. Pejn i Patrik Mekej rekli su da je njihova želja bila da osmisle naslov koji bi mogao da živi u srži knjige pored drugih klasika J.R.R. Tolkina.

Foto: youtube

Gospodar prstenova: Prstenovi moći

 

– Prstenovi objedinjuju sve glavne priče Drugog doba Srednje zemlje: kovanje prstenova, uspon Mračnog gospodara Saurona, epsku priču o Numenoru i Poslednji savez vilenjaka i ljudi – objasnili su.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading