POZNATA VODITELJKA IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Nina se spremala za SVADBU, niko nije ni SLUTIO da će se desiti TRAGEIJA!

Autor:

Zabava

30.08.2022

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bila je jedno od omiljenih TV lica.

POZNATA VODITELJKA IZVRŠILA SAMOUBISTVO: Nina se spremala za SVADBU, niko nije ni SLUTIO da će se desiti TRAGEIJA!

Foto: facebook

Nina Pačolki, voditeljka jutarnjeg programa i bivša košarkašica iz Viskonsina, izvršila je samoubistvo u 28. godini, preneli su američki mediji.

Nina je pronađena mrtva u svom domu, a teške vesti potvrdila je njena sestra Kejtlin, koja je istakla da je Nina "zračila ljubavlju i pozitivnošću", te da se pripremala za svoju svadbu koja je trebalo uskoro da se održi.

- Moja sestra je bila daleko najsrećnija osoba koju sam mislila da poznajem. Ponekad jednostavno ne znate kroz šta ljudi prolaze, bez obzira na to koliko mislite da poznajete nekoga... Moja sestra je imala pristup svakom izvoru koji ste mogli da zamislite. Samo je zračila ljubavlju i pozitivnošću, i toliko joj je bilo stalo da se uliva u druge ljude i da je uvek stavljala druge ljude na prvo mesto. Mislim da je to uradila na račun toga što nije brinula o sebi - rekla je Kejtlin.

 

 

Ninine kolege s televizije na kojoj je radila od 2017. godine u šoku su zbog velikog gubitka.

- Ceo tim je apsolutno uništen gubitkom. Nina je volela ovu zajednicu i ljude koji su ovde živeli. Bila je ljubazna osoba velikog srca i mnogo će nam nedostajati - navodi se u saopštenju televizije.

- Nikada u svom životu nisam sreo nikoga ko je voljeniji od ove devojke. Svakog dana izmamila je osmeh na ljude, bilo da je to bilo preko TV ekrana ili samo zbog toga što je bila neverovatan prijatelj - napisao je njen kolega s kojim je vodila jutarnji program.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading