UHAPŠENA SEVERINA! Pevačica nakon ŽESTOKOG OBRAČUNA lišena slobode!

Autor:

Zabava

30.08.2022

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zagrebačka policija uhapsila je pevačicu Severinu Vučković u utorak u Zagrebu.

UHAPŠENA SEVERINA! Pevačica nakon ŽESTOKOG OBRAČUNA lišena slobode!

Foto: ATA Images

Hapšenjeje usledilo, kako saznaje Jutarnji list, nakon što su od splitskih kolega dobili zahtev za njeno privođenje za potrebe kriminalističkog istraživanja.

Povod svemu i raspisivanju poternice je, kako saznaju hrvatski mediji, neprimerena prepirka od utorka u porodičnoj kući njene majke.

Prema prijavi sestre Marijane, pevačica se navodno okomila na nju i to pred njihovom majkom, a jedan sat posle ponoći iz njihovog stana počela je da se ori buka.

Foto: Instagram

Severina Vučković

 

Njih dve su se navodno, prijavila je Marijana policiji, žestoko rvale i šamarale, i to doslovno po celom stanu.

Pevačica je na kraju otišla na svoju stranu, a njena sestra u bolnicu odakle se, nakon ukazane lekarske pomoći zbog lakših povreda, obratila za pomoć policiji, pišu hrvatski mediji.

Zadobila je niz podliv na glavi i leđima, a na telu su joj lekari uočili i povreda. Na osnovu prijave, splitska policija je raspisala potragu za pevačicom, a na temelju koje je Severina s razmakom od 12 sati od navodnog incidenta u Splitu, privedena na zagrebačkom aerodromu.

Na putu do policijske stanice po mestu stanovanja, kako bi dala iskaz policiji i svoje viđenje incidenta zbog kojeg joj "preti" prijava, obratila se za pomoć svom advokatu Mati Matiću, ne ulazeći u detalje.

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading