DRAMA na nastupu Tine Ivanović! 150 specijalaca upalo u klub u Zrenjaninu, hapšenje kao na FILMU, pevačica PREPLAŠENA: "Još se OPORAVLJAM" (VIDEO)

Autor:

Zabava

01.08.2022

06:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica nije ni slutila da će se veče pretvoriti u pravu dramu.

DRAMA na nastupu Tine Ivanović! 150 specijalaca upalo u klub u Zrenjaninu, hapšenje kao na FILMU, pevačica PREPLAŠENA: "Još se OPORAVLJAM" (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Gosti u poznatom klubu u Zrenjaninu, u kom je nastupala Tina Ivanović preživeli su pravu dramu! Tak što je počeo, nastup je iznenada prekinut kada je u klub upalo oko 150 naoružanih specijalaca i pohapsilo više osoba.

Na snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama vide se pripadnici Žandarmerije kako ulaze u lokal u kom je pevačica držala koncert, a pevačica nije ni slutila da će se veče pretvoriti u pravu dramu.

Foto: Republika.rs

Tina Ivanović

 

- Ovako nešto nisam doživela, a pevala sam u najvećim diskotekama u našoj zemlji i Evropi. Preplašila sam se jer nisam znala o čemu se radi. Ovo nisu naivne situacije. Žao mi je, jer je veče odlično počelo. Publika je bila raspoložena i bila sam sigurna da će sve biti savršeno. Još se oporavljam i samo mi se vraćaju slike policije koja hapsi, sve je bilo jako čudno - kaže Tina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Njen suprug Zvezdan Anđić, koji uvek ide s njom na tezge, ispričao je da se sve odvijalo kao na filmu.

- Trebalo je da napravimo koncert za pamćenje, ali, nažalost, sve je to prekinuto. Upala je Žandarmerija, policija, SAJ, inspektori u civilima, beogradski i novosadski, verujte, kao na filmu. Nas, doduše, nisu dirali, samo su nam rekli da stanemo u stranu i dali smo lične karte. Ne možemo da prežalimo ovo što se desilo jer je sve krenulo kako treba, ali ubrzo se desio skandal - kaže za Kurir Zvezdan, pevačicin suprug i menadžer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading