RAZVELA SE ĆERKA BAKIRA IZETBEGOVIĆA POSLE GODINU DANA BRAKA! Njenu svadbu nazivali "venčanjem godine", došao joj i Erdogan!

Autor:

Svet

07.10.2022

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka predsednika SDA Bakira Izetbegovića, Jasmina Izetbegović, razvela se od biznismena poreklom iz Stoca, Ćamila Humačkića, samo godinu dana nakon što su se venčali, pišu "Nezavisne".

RAZVELA SE ĆERKA BAKIRA IZETBEGOVIĆA POSLE GODINU DANA BRAKA! Njenu svadbu nazivali "venčanjem godine", došao joj i Erdogan!

Foto: Tanjug/AP

Jasmina i Ćamil venčali su se prošle godine u Sarajevu, a mediji iz BiH su svadbu nazvali "venčanjem godine".

Ipak, naslednici Bakira i direktorke Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu Sebije Izetbegović, nije bilo najsjajnije u braku, zbog čega se, kako pišu bosanski mediji, razvela posle nešto više od godinu dana.

Podsetimo, Jasmina i Ćamil su se venčali u avgustu 2021. godine, a šerijatski kum joj je bio predsednik Turske Redžep Taip Erdoan. On je, specijalno za ovu priliku, doputovao u Sarajevo, o čemu su pisali mediji.

Šerijatsko venčanje u Begovoj džamiji u Sarajevu obavio je reisu-l-ulema IZ u BiH Husein ef. Kavazović, gde je Jasmina stigla u pratnji oca Bakira.

Građansko vjenčanje održano je u sarajevskom hotelu "Evropa" pred velikim brojem zvanica iz političkog i javnog života BiH, ali i regiona i Evrope.

Inače, njen bivši suprug navodno živi u Nemačkoj, na internetu se može pronaći podatak da je vlasnik "Duos Technology" iz Berlina. a završio je Humbolt unverzitet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mile

07.10.2022 11:51

Mogu da razumem da su imali probleme,da se nisu slagali,da nisu mogli da funkcionišu,i puno drugih razloga... Ali,današnje generacije ne znaju šta je brak,ne znaju šta znači venčati se u verskom objektu,niti ceniti to što ti je neka važna ličnost došla kao kum! Te osobe koje se razvode,i muškarac i žena su deca bogatih roditelja,koji ne znaju šta su problemi,koji ne znaju šta znači dati i očuvati reč,a za ostale stvari da i ne govorim. Bakir i Sebija,ako su i malo imali razuma,trebali su da procene kakvo čeljade imaju i da ne "blamiraju"jednog Erdogana,svojom ćerkom-jer i da ona uopšte nije kriva,sramota je za samog predsednika Turske!Znamo koliko su i oni kao roditelji na nekom nivou! Ko zna i kolko će dotični ostati u braku,s obzirom da Bakir pada s vlasti,a i Sebija će sa svojom specijalizacijom,i diplomom...