ZBOG NJE JE OSTAVIO TRUDNU SUPRUGU, A ONDA SE PRIČALO DA JE I NJOJ NEVERAN: Evo zbog čega su fanovi Šezerehade i Onura opet iznenađeni

Autor: N. J.

Zabava

24.10.2022

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavoleli su se u seriji "1001" noć.

ZBOG NJE JE OSTAVIO TRUDNU SUPRUGU, A ONDA SE PRIČALO DA JE I NJOJ NEVERAN: Evo zbog čega su fanovi Šezerehade i Onura opet iznenađeni

Foto: Printscreen

Halit Ergenč

Berguzar Korel i Halit Ergenč su popularni turski par koji ostavlja bez daha još od snimanja serije "1001 noć", zahvaljujući kojoj se par upoznao, kasnije zavoleo, a danas ima troje dece.

Berguzar i Halit su u braku već 13 godina, oni imaju dva sina Alija i Hana i ćerkicu Lejlu. U seriji "1001 noć" Berguzar je igrala ulogu Sezerehade Evlijaoglu, a njen sada već suprug, ulogu muškarca zaljubljenog u nju, uz istovremeni greh koji je počinio.

Onur Aksal, odnosno Halit Ergenč, odlično je odigaro svoju ulogu, a da nije drugačije od toga govori činjenica koliko su "zaludeli" mnogobrojne fanove kao par. Čuvena Šeherezada sada ima 40 godina, a njen partner je 12 godina stariji od nje i zavoleli su se dok je on bio u braku sa drugom ženom.

Kako su pisali turski mediji, Halitova bivša supruga abortirala je njihovo dete zbog ljubavi koju je počeo da gaji prema Seherezadi.

Foto: Profimedia

Berguzar Korel

Pričalo se da je Sulejman gajio emocije i prema Firuze

Zatim, počele su priče da je tokom snimanja serije "Sulejman Veličanstveni" postojala prevelika hemija sa glumicom Džansu Dare, koja je igrala ulogu Firuze u trećoj sezoni pomenute serije. Berguzar Korel je tu priču demantovala i navela da je Džansu njihova bliska prijateljica. Možda se radi samo o pravilu koje ne zaobilazi skoro nijedan glumački par, a to je da se često spekuliše kako je brak ili veza u krizi.

Foto: Profimedia

Halit Ergenč u seriji "Sulejman Veličanstveni"

Oni su još uvek zajedno i pored brojnih, neosnovanih priča. Berguzar i Halit su zasigurno jedan od omiljenih parova koje publika u Srbiji rado prati, a svi pamtimo i njihovu posetu Beogradu 2010. godine. Sada, otkriveno je da će zaigrati u novoj seriji.

- Upravo sam počela da čitam scenarije. Ako postoji posao koji će izazvati uzbuđenje u pravom trenutku, mogu da počnem odmah - napisala je glumica na Instagramu i oduševila pratioce.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading