VRHUNSKA DVOLIČNOST PARTIZANA! U Humskoj KUKAJU zbog Zvezde, a evo kako su se pre samo nekoliko meseci PROVUKLI na "Čairu"! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.10.2022

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bura u srpskom fudbalu.

VRHUNSKA DVOLIČNOST PARTIZANA! U Humskoj KUKAJU zbog Zvezde, a evo kako su se pre samo nekoliko meseci PROVUKLI na "Čairu"! (VIDEO)

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana posle kiksa protiv Javora (3:3)

Crvena zvezda izvukla je pobedu na "Čairu" golom Pešića u dubokoj nadoknadi, što je izazvalo burnu reakciju Partizana.

Crno-beli su se oglasili saopštenjem u kome se, između ostalog, zamera na dužini trajanja meča na jugu Srbije.

- Zato se pitamo ima li svrhe takmičiti se u ovim uslovima, sa ovakvim suđenjem, gde nemate ravnopravnu situaciju, dok se na drugim terenima igra i po 97 i 98 minuta, isključuju igrači dok jedan klub ne dođe do cilja - navedeno je iz Humske.

Ipak, Partizan kao da je zaboravio kako je došao do boda na niškom stadionu pre samo nekoliko meseci.

"Parni valjak" je gubio rezultatom 3:2, a poraz je izbegao golom Rikarda Gomeša iz penala, takođe u sedmom minutu sudijske nadoknade.

Nema dileme, još jednom je u srpskom fudbalu posredi "kratko pamćenje", a u Ljutice Bogdana će reći i - ko gubi ima pravo da se ljuti.

Branilac titule u Mozzart Superligi Srbije sada se odlepio na plus sedam u odnosu na najžešćeg konkurenta za šampionski naslov, a "Večite" sada čeka evropski izazov. Zvezda dočekuje Trabzon na "Marakani", dok Partizan putuje na "Rivijeru", na noge Nici...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading